Aké sú ceny zákrokov hradených zdravotnou poisťovňou?

Dobrý deň,

na základe odporúčania na Vašu kliniku by som sa rada informovala na pár vecí ohľadom neplodnosti, keďže by som rada podstúpila liečbu u vás. Štyri roky sa snažíme o dieťa, bohužiaľ neúspešne. Spermiogram bol robený minulý rok, hodnoty boli výborné vo všetkých bodoch. Môj hormonálny profil v poriadku, 3 mesiace som užívala akurát progesteron, kvôli bolestivej menštruácii, ktorá je pravidelná. Ovulácia prebieha bez problémov, folikul máva veľkosť 2,4 cm.
Chcela by som sa informovať ohľadom cenníka zákrokov, ktoré by sa vykonali zdravotnou poisťovňou. Mám Dôveru. Cenník som samozrejme na Vaše stránke našla, ale tie názvy mi bohužiaľ nič nehovoria.

Ďakujem Veľmi pekne za Vašu odpoveď

Nikola

Dobrý deň Nikola,

V prvom rade Vás musíme kompletne vyšetriť a aj Vášho partnera – čiže vyšetrenie spermiogramu. Odbery krvi, vaginálne ultrazvukové vyšetrenie a vyšetrenie spermiogramu hradí Vaša poisťovňa. NA úvodnej konzultácii sa dopláca sa zvyčajne do 20 Eur. Podľa obdržaných výsledkov následne určujeme liečbu, ktorá môže pozostávať len z jednoduchej liečby tabletkami v hodnote pár desiatok Eur, alebo sa môže vyšplhať na 2-3 tisíc Eur, ak je príčina komplikovaná a je nutné podstúpiť liečbu pomocou zložitých laboratórnych metód. O všetkom Vás samozrejme najprv informujeme na konzultácii s výsledkami a Vy sa rozhodnete či chcete liečbu podstúpiť. 

MUDr. Peter Hladký

Vedúci lekár Sanatória Helios Košice

objednat sa
Návrat hore