Sanatórium Helios Bratislava – tájékoztató magyar anyanyelvű betegek számára

Magyarországi klienseink számára magyar nyelvű koordinátor (személyzet) áll rendelkezésre, aki készségesen segíti Önöket.

Miért döntsön éppen a Helios Szanatórium mellett?

A megfelelő klinika kiválasztásánál helyesen és nagyon körültekintően kell dönteni. Az asszisztált reprodukciós központ kiválasztásánál több tényezőt kell figyelembe venni, segítségül megfontolásra ajánlunk néhány tényt.

Ne csak érzelmileg, hanem tudományosan is döntsön.

Ügyfeleinknek személyre szabott hozzáállást kínálunk, természetesen minden pár esetében a maximális intimitás megőrzése és titoktartás mellett.

A meddőség kezelésében a kezdetektől fogva megpróbáljuk megtalálni a leghatékonyabb megoldást egy konkrét pár számára, vagyis nem hosszabbítjuk meg a vágyott gyermekhez vezető utat hatástalan módszerekkel. Kitartunk a stimuláció minősége mellett, vagyis a stimuláció teljes kontrolljának érdekében legalább három ellenőrzést végzünk, beleértve a vérvételt és az ultrahangvizsgálatot.

Belépő vizsgálat

Az alapvizsgálatok közé már régóta nem csak a spermiogram és a hormonális profil vizsgálata tartozik. A Helios Szanatóriumban átfogó spermaminőség-vizsgálatot végzünk a partneren, beleértve a DNS integritási tesztet és a spermiumok elleni autoantitest tesztet is. Továbbá immunológiai vizsgálatot is kínálunk (a hölgyeknél).  Klinikai genetikus is rendelkezésre áll.

A Helios Szanatóriumban lehetőségük nyílik preimplantációs genetikai tesztet is végeztetni. A PGT előnye, hogy csökkenti a transzferek számát és a páciens rövidebb időn belül teherbe eshet.

​A preimplantációs genetikai vizsgálat (PGT) olyan molekuláris-biológiai módszerek összessége, amely lehetővé teszi az embrió genetikai állapotának leírását az anya méhébe történő behelyezése előtt (embriótranszfer). Legnagyobb előnye azon kockázat csökkentése, hogy az átültetett embrió genetikai hibát hordozzon.

A petesejt megtermékenyítési módszerének megválasztása

Mivel a spermiumokon végzett összes diagnosztikai vizsgálatot az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szabványai szerint végzik, a spermiogram eredménye alapján határozható meg a petesejt megtermékenyítésének optimális módszere. A megtermékenyítés az ICSI módszerrel történik – mikromanipulátor segítségével egy spermiumot közvetlenül a petesejtbe juttatunk. MACS vagy PICSI módszert választunk abban az esetben, ha a DNA spermiumban alacsonyabb integritást fedezünk fel.

Amennyiben az ejakulátumban nincs megtermékenyítésre alkalmas spermium, ajánlott a spermiumok műtéti kinyerése a herékből az ún. TESE módszerrel. Amennyiben ez a módszer sem jár sikerrel, abban az esetben a petesejt megtermékenyítéséhez adományozott sperma is felhasználható, illetve választható a petesejtek lefagyasztása.

Meghosszabbított kultiváció

Az ikerterhesség és annak kockázatainak csökkentése érdekében szigorúan csak egy minőségi embriót ültetünk be. Azonban nagyon fontos a legmegfelelőbb, a feltételezetten legéletképesebb embrió kiválasztása -ez legmegbízhatóbban az 5.-6. napig tenyésztett embriók esetén valószínűsíthető. Laboratóriumainkban a legmodernebb műszereket használjuk, beleértve a GERI mini inkubátort is, amely olyan körülményeket biztosít, mint amilyenek a női testben lennének. Szükség van stabil hőmérsékletre, a gázok megfelelő koncentrációjára és a megfelelő tápanyagokra. Mindezeket az embrió természetesen kapja a petevezetékben és az anyaméhben.

Az embriók és a petesejtek fagyasztása

A Helios Szanatóriumban már 2007 óta alkalmazunk vitrifikációs módszereket az embriók fagyasztására. Ennek a fagyasztási módszernek köszönhetően a jégkristályok létrejöttével az embrió szövetei nem szenvednek jelentős károsodást, ami jelentősen növeli a krio embriótranszferek sikerességét.

Az IVF ciklusok sikerességi arányát tekintve a Helios Szanatórium a világ legjobb központjai közé tartozik.

Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon a recepción keresztül, illetve a formanyomtatványunk segítségével.

Az IVF költségtérítése

Információk kerülnek hozzáadásra.

NYITVATARTÁSI IDŐ

Hétfőtől péntekig 7:00-15:30
Mindig szükséges előre megrendelni

Cím

Sanatórium Helios Bratislava, s. r. o.
Tehelná 26, 831 03 Bratislava – városi kerület Nové Mesto
IČO: 52598543
DIČ: 2121271636

Kapcsolatok

Rendelés

info@sanatoriumheliosba.sk

+421 2/ 492 080 19

Csapatunk

Képgaléria

A központ a pozsonyi Tehelná utca 26. szám alatti poliklinika 6., legfelső emeletén található, Novi Mesto városában. Minden helyiség teljesen felújított, és elsősorban modern felszereltséget biztosít ügyfeleink és munkatársaink számára. Minden klinika, laboratórium és műtő a legmodernebb berendezésekkel van felszerelve.

Lépjen velünk kapcsolatba

Lépjen velünk kapcsolatba

Milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni?
objednat sa
Návrat hore