Môžeme sa snažiť o bábätko po infarkte manžela?

Dobrý deň,

pokúšali sme sa s manželom o bábätko. Cca rok. Manžel mal infarkt pred dvomi mesiacmi, teraz chodí normálne do práce. Berie ale dosť liekov – brilique, sortis, anopyrin, tritace… predtým sme sa liečili na ureaplazmy, ktoré mi odhalilo vyšetrenie. Mali sme veľa stresov, aj to malo vplyv určite na to, čo sa stalo. Myslíte, že sa môžeme opäť pokúšať o dieťa? Alebo tomu máme nechať nejaký čas? V nemocnici ho strašili, že môže mať z liekov aj problém s erekciou, ale nič také sa nestalo, z tohto hľadiska vyzerá všetko ok. Dokúpili sme si vitamíny, začali sme viac cvičiť, upravili stravu. Manžel nie je vôbec tučný, ma normálnu váhu aj BMI, ja to isté… Ďakujem za názor.

Zuzana

Dobrý deň pani Zuzana,

nepíšete Váš vek ani vek manžela. Ak máte menej ako 30 rokov samozrejme sa snažte, a ak by ste neotehotneli do pol roka, objednajte sa na vyšetrenie do jednej z našich pobočiek. Ak máte  nad 30 rokov, doporučila by som túto konzultáciu s vyšetrením už teraz. https://www.sanatoriumhelios.sk/prva-konzultacia/

Z výsledkov vyšetrení budete vedieť, či nie je potrebná naša  pomoc. Konzultácie v Sanatóriu Helios, ako aj prvý základný spermiogram, sú bez doplatku pacienta.

objednat sa
Návrat hore