Na vaše otázky odpovedajú:
MUDr. Martina Cuľbová, PhD.
MUDr. Martina Cuľbová, PhD.
Gynekológ
MUDr. Katarína Starovecká
MUDr. Katarína Starovecká
Gynekológ
Mgr. Jana Janáková
Mgr. Jana Janáková
Koordinátorka IVF
MUDr. Peter Krajkovič
MUDr. Peter Krajkovič
Vedúci lekár
« späť

Diskusia

Abecedný zoznam kľúčových slov:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Chcem sa opýtať

Dobry den,min. tyzden som u Vas absolvovala KET. Po prichode domov som mala vsak krvavy vytok. Je mozne, ze sa mi embryo neuchytilo a maternica ho vylucila vytokom? Dakujem

Lenka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Krvavý výtok v deň embryotransferu je bežný a súvisí s prechodom transferového katétra cez krčok maternice. Nie je to teda krvácanie z dutiny maternice, ale z krčka, a nemá vplyv na výsledok embryotransferu. Držíme palce.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobrý deň, mám dve deti, s partnerom sa pokúšame o tretie. Prekonala som 3 potraty. Chcela by som sa opýtať, či by bola možná diagnostika vo Vašom centre pre zistenie príčiny potratov a taktiež či tieto vyšetrenia uhrádza poisťovňa alebo pacient.

Katarína

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Môžete sa k nám cez recepciu objednať na konzultáciu, potrebné vyšetrenia Vám odporučíme a zrealizujeme, väčšinu z nich Vám prepláva zdravotná poisťovňa. Ak ste už nejaké vyšetrenia absolvovali, prineste si výsledky na konzultáciu so sebou.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobry den.Na 8 den po ET som zacala doobeda spinit,bol mi zvyseny Utrogestan na 3x2,ale poobede mi to preslo do krvacania a dnes na 9 den mam klasicku menstruaciu.Mam brat Utrogestan aj napriek tomu dalej 3x1???Na krv a sono mam ist o 4 dni.A druha otazka:bude sa mi to ratat ako 1DC a budem moct ist na KET hned v tomto cykle? Dakujem za odpoved

Jana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Utrogestan je potrebné užívať až do vyšetrenia hCG z krvi, v prípade krvácania 3x1 tbl cez ústa. Ak už normálne krvácate, nemusíte čakať do 14.dňa po ET a môžete si zrealizovať krvný test HCG už teraz. Podľa výsledku sa zvolí ďalší postup.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobry den v sobotu som po duphastone mala dostat menstuaciu a zacat stimulaciu na ivf. Vzdy som dostavala po dobrati tabletiek do dvoch dni a teraz stale nic mam ist k svojmu gynekologovi aby mi pichol vyvolavacku alebo mam cakat alebo bude iny problem ...dakujem

veronika n.

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Menštruácia sa zvyčajne dostaví do 3-5 dní po doužívaní Duphastonu, pokiaľ by Vám do tohto obdobia neprišla, kontaktuje Vaše centrum asistovanej reprodukcie ohľadom ďalšieho postupu.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobry deň,chcela by som sa opitat mam 38 rokov z predchadzajuceho manzelstva dve deti s terajsim priatelom som pred rokom mala mimomaternicove teh.od vtedy sa nam nedari zacala som z meranim bazalnej teploty su to dve mes.pricom som prisla nato ze nemam ovulaciu moj gyn.mi odporuca ze naj bude umele oplodnenie chcem vediet ci je esce moznost aby mi urobil aj ine... (viac)

Katarina

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Vzhľadom k veku a anamnéze mimomaternicového tehotenstva by som Vám odporúčala čím skôr navštíviť centrum asistovanej reprodukcie s komplexným vyšetrením Vás aj Vášho partnera. V prípade liečby umelým oplodnením Vám zdravotná poisťovňa liečbu prepláca čiastočne, ale len do 39-tych narodenín.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobry den chcem sa opytat vpiatok mi bol pichnuty pregnyl 1500 posledny kolko moze trvat vmoci. Dneska mam 11 den od vkaldu. dakujem pekne za odpoved.

Denisa

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Pregnyl sa môže prejaviť pozitívnym močovým tehotenským testom niekoľko dní po aplikácii, preto neodporúčame robiť si zavčasu tieto testy. Rozhodujúci je výsledok krvného tehotenského testu cca 14.deň po embryotransfere. Držíme palce!

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobrý deň, po 2 ivf cykloch som mala spolu 13 embrii, no ani jedno sa na 5. den dostatocne nevyvinulo a tak neprislo ku vkladu. Ide o problem vo vajickach? ake vysetrenia by bolo potrobne spravit? co zvysi kvalitu vajicok? Mam endometriozu a PCO. Ďakujem

Petra

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Slabý vývoj embryí súvisí so zníženou kvalitou vajíčok alebo spermií. Odporúčala by som Vám aj s parterom genetické vyšetrenie a partnerovi vyšterenie fragmentácie DNA spermií, ďalší postup zvažovať podľa výsledkov.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobrý deň,som 13. deň od ET a už 2dni mám pobolievanie v podbrušku ako keby som mala dostať a od včera mám špinenie.Dnes ráno som si robila test ale bol negatívny.Je to všetko v poriadku alebo sa vajíčko neujalo?Ďakujem

Michaela

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Pobolievanie v podbrušku po ET sa vyskytuje často, v prípade silného špinenia či krvácania treba zmeniť užívanie Utrogestanu na 3x1 tbl cez ústa až do vyšetrenia HCG. Slabé špinenie vôbec nemusí znamenať neúspech. Držíme palce!

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobry vecer. Chcela by som sa informovat, ci mozem spinit (hnedy vytok) z mikozy? Som na konci 15tt a vecer som zacala mat hnedy vytok. Mam predpisane aj tabletky na mikozu, no zatial som ich nezacala brat a vyse tyzdna beriem duphaston. Bolesti nemam ziadne.Dakujem krasne za odpoved.

Alenka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Mykóza sa prejavuje hustým bielym výtokom a svrbením v pošve, zistenú infekciu v tehotenstve treba vždy preliečiť. Ohľadom špinenia Vám odporúčam gynekologické vyšetrenie s ultrazvukovou kontrolou.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobry den, prosim Vas pekne o radu. Planujem si s partnerom zalozit rodinu, no mam iste pochybnosti. Moj partner ma v rodine homoxexuala (brat) a z maminej strany je vrodena degeneracia rohovky, ktora sa prejavila u mamy, nie vsak na synoch. Je mozne vykonat nejake geneticke vysetrenie, ci sa to moze \"preniest\" na dieta?O ake vysetrenie presne ide? Dakujem.... (viac)

Simona

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Uvedené odchýlky nie je možné vyšetriť genetickými testymi embrya /predimplantačná genetická diagnostika poočas IVF/ ani plodu počas tehotenstva /amniocentéza/.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobry den , zaujimal ba ma vas nazor na to , ci sa mozme s priatelkou snazit o babetko , ked som na liecbe prednisonom koli sarkoidoze pluc a vyzera to na dlhsiu liecbu.Ide o dennu davku 30mg.a ci tato liecba moze mat vplyv na plodnost .niektori lekari tvrdia ze nie a iny ze bez problemov.dakujem.

Martin

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Prednison môže, ale nemusí mať negatívny vplyv na plodnosť, závisí od viacerých faktorov /individuálna reakcia, denná dávka, dĺžka liečby.../, pokúšať sa s partnerkou o tehotenstvo môžete.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobrý deň, poprosila by som zhodnotiť môj hormonálny profil, Luteininačný hormon 6,36; FSH 7,52; Prolaktín 7, 14; estradiol 228,5; progesteron 0,99; testosteron 2,39; FTAI - androgenny ind 0,47. AMH 1.56. Mám 31 rokov, a o dieťaťko sa snažíme cca 8 mesiacov. Menštruačný cyklus som mávala... (viac)

Nika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Váš hormonálny profil vrátane AMH je v poriadku, vhodné by bolo ešte skontrolovať funkciu štítnej žľazy /hormón TSH/ a ultrazvukovým vyšetrením + hormonálnym odberom /progesterón/, či máte ovulačný cyklus. Pokiaľ mal partner 1x slabší spermiogram, nasaďte mu vitamíny C, E, zinok, selén, Tribulus na 2-3 mesiace a v prípade pretrvávania slabších výsledkov sa k nám môžete objednať na vstupnú konzultáciu cez recepciu.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobrý deň chcela by som sa opýtať už dvaapolroka sa snažíme s manželom o bábätko mam problém s vytvorením folikulu vedeli by ste mi poradit ako to vyriešiť a či sa to aj dá vyriešiť ďakujem za skorú odpoveď.

Veronika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Vzhľadom k 2,5-ročnej neúspešnej snahe otehotnieť by bolo najvhodnejšie objednať sa k nám na konzultáciu cez recepciu a po skompletizovaní všetkých potrebných vyšetrení Vám optimálny postup doporučíme.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobry den, mam 33 rokov a podla vysledkov hormonalneho profilu AMH v hodnote 1,3. S manzelom chceme dieta a preto by som sa chcela opytat, co pre nas znamenaju tieto vysledky. Zaroven by som sa chcela opytat, ci mi moze hrozit predcasna menopauza. Dakujem, k

Katarina

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. AMH hodnotí funkčnú vaječníkovú kapacitu, normálne hodnoty sú v rozmedzí 1-3. Uvedená hodnota je teda ešte v poriadku, no bolo by optimálne čím skôr otehotnieť. V prípade, že sa už dlhšie neúspešne poúšate otehotnieť, môžete sa k nám objednať cez recepciu na vstupnú konzultáicu s vyšterením a ďalší postup Vám na základe výsledkov všetkých vyšetrení odporučíme.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobrý deň môjmu partnerovi bola zistená ťažká oligoastenoterazoospermia, pričom záver pre možnosť tehotenstva je IVF s ISCI. Ja som bola vyšetrená a z mojej strany je tehotenstvo možné prirodzene, všetky výsledky sú v poriadku. V pondelok nás čaká genetické... (viac)

Nikoleta

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Urologické vyšetenie by malo vylúčiť urologickú príčinu patologického spermiogramu /zápal, nádor..../ a genetické zase prípadnú genetickú vadu, ktorá by sa mohla preniesť na potomstvo. Pokiaľ partner nemá žiadne urologické ťažjkosti a v rodine sa nevyskytli uňho žiadne dedičné ochorenia, teoreticky by sa dala začať liečba IVF aj bez týchto vyšterení, pre zdravotnú posťovńu je však potrebné mať 2 zrealizované spermiogramy. V prípade záujmu sa k nám môžete objednať na konzultáciu, bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobry den. Som na dovolenke a som 6 dni po ovulacii. Na ustach sa mi vyhodil opar/herpes. Je to nebezpecne v pripade otehotnenia?

Zuzana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Pokiaľ nemáte aj celkové príznaky ochorenia /zvýšená telesná teplota, slabosť, bolesti kĺbov a svalov/, nemal by to byť problém v prípade otehotnenia.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobry večer prosim vas o radu mam 32 rokov manžel 35 rokov prve o prve dieťa sme sa pokusali 8 rokov no prirodzenou cestou to nešlo lebo mi zistili že mam jednorohu maternicu tak sme absolvovali ivf vo vašom centre Helios a na prvi krat sme ostali tehotni dnes mame vdaka vam 14,5 mesačneho chlapčeka ktori nam robi neuveritelnu radosť :-) No moja... (viac)

Petronela

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. V prípade jednorohej maternice môžete otehotnieť prirodzene len v tom cykle, keď dozrieva vajíčko na tej správnej strane, väčšinou teda každý druhý mesiac.  Keďže máte u nás embryá zamrazené, môžeme plánovať kryoembryotransfer, pri ktorom je šanca na otehotnenie oveľa vyššia ako prirodzeným spôsobom. Ak mávate cyklus bežne 28- a viacdňový, UZ kontrolu pred KET robíme 14.deň cyklu. Pokiaľ však býva cyklus kratší ako 28 dní, treba prísť na UZ radšej už 12.-13.deň cyklu. Objednať sa môžete cez recepciu.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobry den, chcem sa opytat, ci mozem pred planovanym otehotnenim uzivat kyselinu listovu Folic Acid /jamieson/ 1,000mcg/1mg denne alebo je to privelka davka? Dakujem vam za odpoved...

Elena

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Môžete užívať kyselinu listovú podľa odporúčaného dávkovania na danom preparáte, ktorý máte. Držíme palce!

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobrý den 25.1 mi pán doktor pichal pregnyl 5000j a dnes som skúšala clearblue test ktorý mi ukázal // je to este pregnyl ? Ďakujem za odpoved

Ingrid

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Účinok Pregnylu by do 3.2. nemal pretrvávať, no je úplne zbytočné robiť si tehotenské testy takto zavčasu, stačí si test zrealizovať až v prípade pár dní meškajúcej menštruácie. Pár dní po koncepcii test ešte nemusí mať dostatočnú citlivosť. Držíme palce!

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobrý deň.22.1.2016 sme absolvovali inseminaciu.V piatok 5.2 .2016 sme mali prisť na krvné testy .Nakolko ma v práci neuvolnili a tiež som si robila tehotenský test,ktorý vyšiel negatívne,je možné aby mi tabletky clostylbegyt predpísal môj gynekológ a k vám by sme sa objednali na 11... (viac)

Jana Dlhopolcová

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Po inseminácii je potrebné zrealizovať krvný tehotenský test, len samotný močový tehotenský test nie je dostačujúci. V prípade negatívneho hCG Vám môže gynekológ predpísať Clostilbegyt a môžeme znovu plánovať insemináciu.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.

Dobri den chcela bisom vediet mala som tri potrati najvisi bol 22 tyzne a mam aj zrazeninu krvi ci bisom mohla preventivne absolvovat cerklaz lebo sami velmi skracuje krcok maternice a zacinam sa otvarat v akom tizdni by stemi otporucili zasitie lebo toho mesiaca nas caka ket a mam 28 dakujem

Maria 1

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Cerclage v tehotenstve sa v súčasnosti už takmer vôbec nerealizuje ani nedoporučuje, keďže aj samotná cerclage môže spôsobiť dráždenie a kontrakcie maternice ev. infekciu a následne predčasný pôrod. Hroziaci predčasný pôrod sa rieši nasadením liekov, ktoré tlmia kontrakčnú činnosť maternice a prísnym kľudovým režimim, ev. včasným preliečením prípadných infekcií.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.
Kľúčové slová: cerclage

Dobry den. Chcem sa opytat na poradni mi lekarka pisala doteraz vag hrdlo dlhe,zavrete,normotonus.Pri poslednej poradni dopisane uz vag hrdlo dlhe,makke,zavrete,normotonus...mam sa obavat ak makne hrdlo alebo je to len bezna vec?? Dakujem

Lucia

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, pokiaľ nemáte kontrakcie a hrdlo sa neskracuje, nemalo by byť zatiaľ zvýšené riziko predčasného pôrodu.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

dobrý den chcela by som sa opýtat dnes ma caka vysetrenie u lekara a mam docela strach kdze mam menštruáciu kazal mi prist na treti den preco vlastne ?co mi vlastne z toho zisti ? bojim sa lebo mam podstúpiť vyšetrenie ci mam v poriadku vajcovody ci co a podla toho co citam vraj to boli a kedze mam citlivý prach bolesti... (viac)

mirka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, na tretí deň menštruačného cyklu sa zvyčajne realizuje odber krvi zo žily na hormonálne testy. Vyšetrenie priechodnosti vajíčkovodov nie je možné robiť počas menštruácie. Priechodnosť vajíčkovodov je možné vyšetrovať viacerými spôsobmi a keďže neudávate názov výkonu, je ťažké sa vyjadriť k presnému priebehu. O presnom priebehu zákroku sa prosím informujte u lekára čo zákrok indikoval.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Dobry den, chcem sa spytat, ci robite aj vysetrenia z krvi na trombofilne mutacie v tehotenstve? Ak ano, kolko sa caka na vysetrenie a kolko sa za to plati. Dakujem

Mirka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, spomínané vyšetrenia sa realizujú cestou hematológa.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Dobrý deň, chcela by som sa Vás opýtať, či mám nárok na 14 dňovú PN po KET. Ak áno, kto mi ju môže vypísať. Ďakujem

Lucia

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, odporučenie na PN Vám môže vydať centrum asistovanej reprodukcie v ktorom ste KET absolvovali. Samotnú PN Vám vypíše Váš gynekológ.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Dobrý deň, som 25. den po embryotransfere vo vašom centre, pred týzdnom bolo hch niečo cez 2000. Trápi ma vsak to, že v nedelu po pohlavnom styku som slabo zakrvácala a slabučkohnedý výtok mám doteraz. Dovtedy som žiadne špinenie ani bolesti nemala, ranku na krčku maternice nemám alebo o nej... (viac)

Zuzana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, v prípade krvácania v tehotenstve je vhodné čo najskôr absolvovať vyšetrenie u gynekológa.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Dobrý deň. Chcem sa spýtať na genetické vyšetrenie, ktoré mi bolo odporučené po neúspešnom IVF. Našli sa pri tomto zákroku iba prázdne folikuly a my nevieme, či ďalej skúšať, alebo to nechať už tak. Mudr. Cuľbová mi odporučila genetické vyšetrenie a... (viac)

Daniela

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, geneticky sa vyšetruje karyotyp oboch partnerov a jeho prípadné abnormality. Genetiké vyšetrenie Vám hradí zdravotná poisťovňa a dá sa absolvovať aj v našom centre. Termín si môžete dohodnúť prostredníctvom tel. čísel recepcie.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Dobry den, som po diagnostickej hystetoskopii vo Vasom centre. Asi tri dni po zakroku som mala slabe krvacanie + spinenie. Nakolko menstruacia sama nepride mi pani doktorka odporucila, aby som Duphaston(2x1) zacala brat az na treti den po zakroku. Tak som aj urobila. Len krvacanie prislo hned na druhy den po brani Duphastonu. Je to zmes takych tmavych zrazenim a miestami... (viac)

Mirka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, pravdepodobne sa jedná o menštruáciu, Duphaston môžete vysadiť. V prípade veľmi silného krvácania alebo pretrvávajúcich bolestí Vám doporučujem gynekologické vyšetrenie.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Dobrý deň, absolvovala som vo Vašom centre 3 x IUI, 1 x ET a 1 x KET - všetko neúspešne. Chcela by som sa spýtať - po ET, ale aj po KET hneď na druhý deň som dostala veľmi silnú migrénu, ktorá trvala 2 dni. Nikdy predtým som takého migrény nemala. Zaujímalo by ma, či... (viac)

Miška

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, migrenózne stavy so samotným embryotransferom určite nesúvisia. Teoreticky by Vaše ťažkosti mohli súvisieť s užívaním Utrogestanu. Počas užívania hormónov je nutné dodržiavať zvýšený pitný režim.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Chcem sa opytat som v tyzdni 24/5. V piatok som bola na poradni a lekarka namerala cervikometriou krcok 39 mm, makky predpisala mi magnezium a odporucila kludovy rezim sem tam vylozit nohy mam sa toho obavat alebo je to bezny nalez kontrolu mam az o 4tyzdne ci sa mam ozaj obmedzovat a cim viac oddychovat alebo to nemusim s oddychom prehanat az tak..Dakujem

Petra

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, pri hodnotení vaginálneho nálezu v tehotenstve sa berie do úvahy aj predchádzajúci nález na pôrodných cestách. Dĺžka krčka 39mm je dostatočná, no pokiaľ došlo k jeho skráteniu a zmäknutiu určite je na mieste kľudový režim. Na základe Vašich údajov nie je možné posúdiť výšku rizika predčasného pôrodu.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Dobrý deň, chcem sa opýtať na sono v 13 týždni tehotenstva čo sa robí. sa kolko dopredu musí objednať ? ďakujem

Evelyn

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, objednať sa môžete prostredníctvom tel. čísel recepcie , stačí aj deň vopred. Ultrazvukom sa kontroluje hlavne šijové prejasnenie, prítomnosť nosovej kostičky a hrubá morfológia plodu.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Dobrý deň. Chodíme ku vám do CAR a chceli by sme u Vás pred druhým IVF absolvovať genetické vyšetrenie u genetičky. Chcem sa spýtať, či sa za toto vyšetrenie aj niečo platí. Ďakujem

janula

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, genetické vyšetrenie páru je plne hradené zdravotnou poisťovňou. Objednáva sa na recepcii.

MUDr. Krajkovič Peter

dobry den bola som na prefuk vajcovodov a vtom case som uz bola v 4tt - samozrejme netusili sme to.. teraz som v 6tt moze to ohrozit plod po zdravotnej stanke a celkovo? su nejake rizika? Dakujem

andy

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, vyšetrenie bolo realizované pod RTG? Ak nebol použitý rontgen, malo by to byť v poriadku.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobrý deň chcem sa opytať, či pocas stimulacie mozem absolvovat rehabilitacie - laseroterapiu, elektroliecbu, magnet

Miroslava

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, rehabilitačnú liečbu môžete absolvovať aj počas cyklu IVF.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobrý deň, absolvovala som u Vás dva kompletné cykly IVF, niekoľko embryotransferov a KET, žiaľ, neúspešne. Posledný pokus hradený poisťovňou by som chcela absolvovať na klinike v ČR. V žiadosti zo zdr. poisťovne o schválení úhrady za liečbu v zahraničí požadujú aj vyjadrenie... (viac)

mazáková

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, zdravotné poistovne uhrádzajú podľa zákona liečbu v zahraničí iba v prípade, ak nie je možné ekvivalentú liečbu absolvovať na Slovensku. Takže s veľkou pravdepodobnosťou Vám zdravotná poistovňa neuhradí IVF cyklus v zahraničí.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobry den, Chcela by som sa opytat s priatelom sa pokusame o dieta uz 11 mesiacov..uzivam Duphaston kvoli nepravidelnemu cyklu..Duphaston uzivam v case ovulacie je mozne teda ze neovulujem? Bol by problem ak by som jeden mesiac Duphaston vysadila ? Dakujem

Michaela Oravcova

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, pri snahe otehotnieť je vhodné užívať Duphaston po ovulácii v čase 10 - 14 dní.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobrý deň, máme vo Vašom centre už schválenú žiadosť na IVF, v januári som čakala na menzes, aby sme sa objednali k Vám na konzultáciu so začatím IVF, ako mi bolo povedané najlepšie do 16. dňa cyklu. Avšak menzes mi mešká už 2 týždne, tehotná nie som,... (viac)

Peťa

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, objednajte sa prosím na koordinátorský pohovor + konzultáciu s lekárom, kde sa dohodneme na presnom postupe, v  prípade potreby aj na vyvolaní menštruácie.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den. Chcem sa spytat, som v 11tt po ket a od zaciatku si preventivne picham fraxiparin 0,3. Pri potvrdeni tehotenstva mi pani dr.v car povedala, ze staci fraxiparin pichat do konca 13tt. Moja gynekologicka sa s tym vsak nestretla, vraj ked sa picha od zaciatku, mal by sa pichat cele tehotenstvo. Zaujima ma preto vas nazor, ci to moze ovplyvnit tehotentstvo, ak v... (viac)

Martina

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ  sa  vám  Fraxiparin  nasadil  iba preventívne ,  bez  hematologickej indikácie, je postačujúce  ho piochať  do 13  týždňa. Pokiaľ  by  ste  Fraxiparin  aplikovali  celé  tehotenstvo  je  nevyhnutné  sledovanie  aj  u  hematologa.

MUDr. Starovecká Katarína

Chcem sa opýtať už som vám písala ohladom toho som tehotná 12 týždeň, mávam výtok priesvitný po zaschnutí biela ale niekedy sa stane že je aj žltkastej farby je to v poriadku ?je nezapáchajúci, nesvrbí a je presne ako ten biely ako aj ked mávam plodne dni. dakuem

Evelyn

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň ,  vami opísaný  výtok  je  úplne  normálny  v gravidite. Pokiaľ  nie  sú  príznaky  zápalu pošvy - svrbenie  alebo pálenie, nie  je potrebná  žiadna  kontrola  ani liečba.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry vecer.Som v 11)5tyz.a doktorka mi robila vyter a mi vysla nejaka infekcia masivne Enterococcus faecalis Ampicilin,tazocin,teikoplanin,vankomycin,gentamicin,ciprofloxacin,co-trimoxazole a predpisala mi Macmiror 500,lenze docitala som sa ze v prvom trimestri by sa nemali pouzivat.Tak vas prosim o vas nazor.Ďakujem

Janka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ  nemáte  žiadne   ťažkosti - svrbenie , pálenie.. môžete   posunúť užívanie  Macmiroru  až o týžden.  V takom  prípade   Vám ani Vášmu  tehotenstvu nehrozí  žiadne  nebezpečenstvo.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, som po 2 missed ab., absolvovala som mnoho vyšetrení, všetko ok, gynekológ mi odporučil čo najskôr otehotnieť znova (od posledného MA je to 5 mesiacov), bo mám už 32 rokov. Problém je, že manžel išiel preventívne k urológovi a ten mu zo sterov penisu zistil streptokoka a... (viac)

Veronička

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň

Užívanie  antibiotík môže  prechodne  zhoršiť kvalitu  manželových spermií.Avšak  rovnako  ako Váš  gynekolog  nevidím  dôvod  na  dalšie  odkladanie  snahy o koncepciu. Antibiotiká  nemajú  súvisd  s   opakovaním  missed Ab..

MUDr. Starovecká Katarína

Aniball a nizko nasadajuca placenta, dobry den prosim o nazor ci mozem cvicit s aniballom aj pri nizko nasadajucej placente ulozenej na zadnej strane. Neviem ako je nizko. Dakujem za info.

Barbora

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  den , placenta  je  lokalizovaná  vo  vašej  maternici a  pomôcku  si  zavádzate  do pošvy. To  znamená , že pri  cvičení sa  nemôžete  dostať  do  kontaktu  s placentou.  Avšak pokiaľ  je   predpoklad   krvácania  alebo  špinenia  vzhladom  na  lokalizovanú  placentu ,  je  doporučovaný  kludový  režim a  v tom prípade  ani  uvedená pomôcka nie  je vhodná.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, v piatok idem na laparoskopiu, dalsi cyklus, mam zacat uzivat clostilbegyt 2tab. denne, 10DC na folikulometriu. kedze sa nam nedari otehotniet rok, chceli by sme vyskusat inseminaciu, sme ale z Brezna,chcem sa opytat,dalo by sa u vas objednat na inseminaciu aj zo dna na den? moj lekar by mi pichol pregnyl,ze by som ku vam prisla na zakrok. ak v tom nie... (viac)

Barbora

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , na insemináciu  sa  dá  objednať  aj  ambulantne. Avšak  v den inseminácie  je  nevyhnutné absolvovať u  nás  vstupnú  konzultáciu , zároven  by  bolo vhodné  priniesť  správu  z LSK.  Predpokladám , že  partner  mal už  vyšetrené  spermie  a výsledok spermiogramu  je  vhodný  na realizovanie  IUI..?  cena  za  IUI / insemináciu  je 100 Euro. V  den  folikulometrie  je  nevyhnutné  zavolať  do nášho   Sanatoria  - kontakt  na  recepciu. Recepčná  Vás  prepojí  na lekára  ktorému oznámite výsledok  folikulometrie. Podla  našich inštrukcií   sa  následne podá Pregnyl a  určíme  čas  IUI.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, Chcela by som sa opytat, mam 35.rokov, prvy krat som mala problem s otehotnenim, boli sme u vas v sanatoriu, manzel absolvoval spermiogram-bol ok. Podarilo sa nam otehotniet na 3.krat po liecbe duphaston-clostylbeg a pregnyl. Nas syn ma rok a planujeme druhe dieta, myslite, ze sa nam to moze podarit aj bez liecby? Dakujem,zuzana

Zuzana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ  sa  Vám  podarilo otehotnieť  prirodzene  ako  uvádzate , je predpoklad , že  by to mohlo  ísť  aj  druhý  krát. Avšak  bez  vášho  aktuálneho  vyšetrenia - UZ  , hormonálny  profil, a  vyšetrenia spermií  Vášho partnera Vám  neviem poskytnúť  bližšie  informácie  alebo  rady. Objednajte  sa  prosím na  konzultáciu a uvedené  vyšetrenia  a podla  výsledkov  Vám  poradíme a dohodneme  si  další postup.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, poraďte nám,prosím! U manžela diagnostizovali azoospermiu.Nasledovali hormonálne, genetické a urologické vyšetrenia. Urológ ho poslal hneď na biopsiu semenníkov. Fyzikálne vyšetrenie ani ultrazvuk mu nerobil. Chceli by sme vedieť , že presne aké urologické... (viac)

Nora

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Pri  urologickom  vyšetrení  urolog  palpačným  vyšetrením  vyšetrí  manželove semeníky . / velkosť konzistenciu../, a realizuje UZ  vyšetrenie.  Podla  tohto  výsledku   a výsledku  genetiky  je  možné   posúdiť  či  je predpoklad na    získanie   spermí  zo  semeníkov  chirurgickou cestou / TESE/. táto  operácia  sa  robí  zároven   s  cyklom IVF. Pokial   požadujete  bližšie informácie  a  rady  objednajte  sa  na osobnú konzultáciu.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, s manželom sme boli u Vás na vstupnej konzultácii a vyšetrení . Zistilo sa,že mám polyp v maternici. Je potrebné zopakovať ultrazvukové vyšetrenie. Ak polyp pretrváva mal by sa odstrániť hysteroskopicky. Na kontrolu mám ísť budúci týždeň, keďže... (viac)

Nora

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , hysteroskopia  je   oprácia,  ku  ktorej  je potrebné  realizovať  interné predoperačné  vyšetrenie , a  je  nutné  si  dohodnúť  termín  operácie. Doporučujem  najskor  realizovať kontrolný  ultrazvuk podla  objednania. pokial  sa  nepotvrdí prítomnosť polypu , nebude  nutný hore  uvedený postup. Ak  polyp  bude  na  UZ  dokázaný, dáme  Vám žiadanku na interné predoperačné vyšetrenia, iunformujeme Vás  o  tom  ako  zákrok prebieha. Ked  budete  mať  vyšetrenia  realizované , telefonicky  si dohodneme  termín zákroku.  

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den som v 10t . od zistenia tehotnosti uzivam duphaston. Chcem sa spytat ci moze sposobovat uzkostne stavy (malatnost, pocit busenia srdca, trpnutia ruk, nepokoj). Pred 4 rokmi som bola liecena na uzkostnu poruchu. Da sa tomu nejako predist, mozem magnezium. Nemam ziadne spinenie ani krvacanie. Dakujem.

lubomira

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , je málo pravdepodobné , že  vaše  problemy  súvoisia  s  užívaním Duphastonu. na  druhej strane  pokiaľ  ho užívate iba preventívne , a nemáte  žiadne  bolesti ani krvácanie  , alebo  zistenú hormonálnu poruchu, je možné  ho po dohode  s  vašim  gynekologom  vysadiť. magnézium  lacticum  môžete  užívať. Pokial  sa   problemy  nezlepšia , je vhodné  navštíviť  lekára  s  ktorým  ste  v minulosti liečila  úzkostnú poruchu.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den Chcem sa opytat ci mam narok na IVF hradene poistovnou ked mam AMH 0.8,endometrialne cysty na vajecnikoch, manzel ma zly spermiogram..Ja budem mat 32rokov.poistovnu VZP Ako dlho by sa cakalo na schvalenie ziadosti?bude potrebne robit koli ziadosti este nejake specialne vysetrenia nakolko vsetky spominane vysetrenia mame mesiac stare..dakujem za skoru odpoved

(viac)
katarina

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , potrebné  je objednať  sa  na  vstupnú  konzultáciu kde  si  spolu preberieme postup liečby a  vypíšeme žiadosť  na poisťovnu. Uvedené výsledky sú postačujúce s schváleniu žiadosti. / na konzultáciu  si  prosím pripravte fotokopie/ Schvalovací  proces  trvá cca  mesiac. Následne  je možné  začať liečbu.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den. Moja gynekologicka mi odporucila podstupit umele oplodnenie, nakolko na lavom vajecniku cystu v dosledku endometriozy. S priatelom sa pokusame otehotniet uz takmer 1,5r. Pre doplnenie uvadzam, ze v maji budem mat 36r. a pred 2 rokmi mi bol laparoskopicky odstraneny myom. Otazka znie, ci poistovna tento ukon preplati automaticky, alebo je potrebne od zdravotnej... (viac)

Bohdana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , nález  endometriotickej  cysty  na vaječníku  nie  je  automaticky  indikáciou  na  IVF. Na  liečbu  IVf  cyklu  sa  vždy  musí  vypísať  žiadosť  na poistovnu. táto žiadosť  sa  vypisuje v centre  asistovanej  reprodukcie  v ktorom sa  chystáte  liečbu podstúpiť. Pri  vstupnej  konzultácii  by  sme  zhodnotili  Váš  prípad  a event.  doporučili  doplnkové  vyšetrenia potrebné k schváleniu žiadosti.  Nevyhnutné  je  vyšetrenie   spermiogramu partnera.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den. Bola mi diagnostikovana varikokela, moj urolog mi povedal ze je vsetko v poriadku. Na vlastnu ziadost som si dal spravit spermiogram 2 krat, v obydvoch pripadoch vsak nesplnal normy WHO(astenozoospermia). Je vhodne si dat taketo spermie zamrazit k naslednemu umelemu oplodneniu ?

Peter

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň ,  mrazenie  spermií môže  kvalitu  spermiogramu  ešte  zhoršiť. pokiaľ  máte  astenozoospermiu , bolo  by  pri IVf  vhodnejšie použitie  čerstvého  ejakulátu. oparácia  varikokely  nemá  velký  vplyv  na  zlepšenie  spermií.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, s partnerom rozmyslame o navstivenie vasho centra po neuspesnom pocati.ja uz sice mam dve deti, no myslime si, ze problem je pravdepodobne v nom.Preto som sa chcela spytat kolko by nas cca priblizne stalo umele oplodnenie aj s vysetrenim. Dakujem za skoru odpoved

Monika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, v prvom rade potrebujete vstupnú konzultáciu s vyšetreniami Vás a Vášho partnera. Podľa výsledku vyšetrení doporučíme typ liečby. Vstupná konzultácia je bezplatná, vyšetrenia krvi a spermiogram si hradíte (cca 20 eur). Objednať sa môžete na tel. číslach recepcie:  043/4306148, 0918 702986, 0911 825297.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, chcem sa opýtať koľko približne stojí inseminácia.Ďakujem

Zuzana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, insemináciu nehradí zdravotná poistovňa, u nás stojí 100 eur.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať aký máte názor , ked som v 22.tyzdni a na morfologickom ultr.mi pán primár povedal ze malý ma cysty plexus chorioideus do 4 mm. Dodal, ze je to uplne normalne a mali by sa vstrebat. Kombinovaný test som mala v poriadku, ale v triple teste som mala... (viac)

Andrea

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, genetické abnormality plodu je možné vylúčiť podstúpením amniocentézy, na ktorú je už však v 22. týždni dosť neskoro. Osobne sa prilkáňam k názoru ultrazvukára. Cysta plexus chorioideus je dosť bežným nálezom. Na morfologickom ultrazvuku sa hodnotí celková morfológia plodu a pokiaľ Vás lekár neupozornil na nič iné predpoklad poškodenia plodu (Edwardsov syndróm) je málo pravdepodobný. Rovnako doporučujem ultrazvukovú kontrolu o 4-5 týždňov. Pokiaľ chcete mať istotu vylúčenia aneuploídie, môžete absolvovať neinvazívny prenatálny screening - Trisomy test. Bližšie informácie o tomto teste Vám dá gynekológ alebo genetik. Takéto vyšetrenie sa dá realizovať aj v našom centre.

MUDr. Starovecká Katarína

Pekný deň. Chcela by som sa informovať či sa dá ísť hneď po neúspešnej inseminácii pri ktorej sa stimulovalo clostilom na IVF (krátky protokol) alebo sa musí jeden cyklus počkať a začať stimuláciu až od 1 DC nasledujúcej menštruácie. Ďakujem za odpoveď Janka

Janka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, uvedený postup je možný, nie je potrebná pauza.

MUDr. Starovecká Katarína

Chcem sa spytat robila som si test na 7 den po KET a vysiel jednoznacne negativne, teda na 80 percent nie som tehotna ?a krv sa robi na 10 den ? Ktora mi teda iba potvrdi na 100 percent ze nie som. Budem pokracovat v liekoch ale len z dovodu, aby som nemala zle svedomie...lebo este som nepocula pripad ze by niekomu vyslo negativne a potom ze z krvi vyjde pozitivny test.... (viac)

Sarah

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, stanoviť tehotenstvo močovým tehotenským testom na 7. deň po KET je nespoľahlivé. Doporučujem absolvovať krvný tehotenský test na 14. deň po KET.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, mam na vas prosbu ohladne 2 otazok. 1, je mozne cvicit s aniballom aj ked mam nizko nasadajucu placentu ? 2, mam kondylomy vo vnutornej oblasti malych pyskov pri mocovej rure, dostala som asi zle informacie ze v tehot. sa s tym nic nerobi. Teraz som sa dostala k info, ze je mozne ich odstranit laserom, neviem ci do toho ist, som 3 tyzdne pred porodom. Prosim... (viac)

Boba

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, cvičenie s aniballom aj pri výskyte kondylómov je možné. V tomto štádiu tehotenstva, tesne pred pôrodom, by som už neriešil odstranovanie kondylómov.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ak my vyšiel pozitívny tehu test tak 100% tam musí byť tehotenstvo alebo môže byť pozitívny aj v iných prípadoch som po 2 spontanných potratoch a posledný bol asi len pred 3 mesiacmi.

Lucia

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, močové tehotenské testy sú častokrát falošne negatívne alebo falošne pozitívne. Pri pozitivite testu je vhodné potvrdiť tehotenstvo u gynekológa.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobri den . Chcem sa opytat na clostilbegyt a fraxiparine ci to nemoze nijak uskodit na to aby som mohla otehotniet . Dakujem

Andrea Kumanova

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, Clostilbegyt slúži na dozretie viacerých folikulov a Fraxiparine je liek na ovplyvnenie zrážanlivosti krvi. Tieto lieky majú svoje indikácie, na ktoré sa používajú.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobry den.bol mi aplikovany Pregnyl a o dva dni som si mala nasadit duphaston 2x1.(slo o prasknutie folikulu a duphaston bol kvoli udrzaniu ak by sa podarilo).Pregnyl som si pichla v pondelok a vo stvrtok som si mala sat duphaston.lenze ja som si pomylila dni a dupgastom som si dala o den skor.xizw streda co sa mohlo stat.mohla sa teda bloknut ovulacia a nasa snaha nola... (viac)

Lucikate

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, pokračujte v užívaní Duphastonu, nemalo by to mať negatívny vplyv na otehotnenie.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobry den.v piatok idem na prefuknutie vajcovodov....mam par dni po ovulacii tak sa chcem opytat ci ak by mozne tehotenstvo bolo tymto vysetrenim ohrozene......dakujem za odpoved

jarka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, tehotenstvo vzniká usadenín embrya 5-6 dní po ovulácii. Zákroky na ovplyvnenie priechodnosti vajíčkovodov môžu teoreticky v tomto čase ovplyvniť šancu na otehotenie.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobrý deň,nedarí sa nám otehotnieť 5-rokov.Boli sme u vás v sanatóriu manžel bol na spermiograme a mal nižší počet spermií a spomalenu pohyblivosť.Boli sme na konzultácii s doktorom a ten predpísal manželovi vitamíny.tak sme ich kúpili a po dvoch mesiacoch som otehotnela.Žiaľ v... (viac)

pomalosť a menej spermií

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, odporúčam Vám objednať sa k nám na konzultáciu a na kontrolný spermiogram. Podľa výsledkov kontrolných vyšetrení Vám odporučíme ďalší postup.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Dobrý deň.som v 5-6 týždni tehotenstva.zacala som krvacat.tmavocervena.som prvorodicka.velmi som sa zľakla.bola som aj včera u gynekologa.spravil mi ultrazvuk ale nič nevidel zobral mi teda krv.nakolko aj minulý týždeň som si robila 2x testy oba pozitívne.tak som tiež bola na kontrole ultrazvuk neukázal nič ale s krvi mi... (viac)

Jana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, podľa hodnoty HCG v krvi by Vám mal Váš lekár odporučiť termín nasledujúcej ultrazvukovej kontroly. Držíme palce

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Dobrý vecer , som asi v 5 tyzdni tehotenstva mam 25 rokov . Bolesti v podbrušku a kríze ma boleli posledných 5 dni a vcera som začala špiniť a trochu krvácať tak som isla na pohotovosť , vyšetrili ma zatial nieje vidno aktivita srdiečka , ale domček je vraj v poriadku .. Dnes som bola u svojej lekárky... (viac)

Alžbeta

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, odporúčame Vám kľudový režim, pokračujte v užívaní Duphastonu. Užívanie magnézia pri špinení či krvácaní v tehotenstve nie je vhodné. Pri správnom vývoji tehotenstva by sa na ultrazvuku do 2 týždňov mali objaviť štruktúry plodu a akcia srdiečka. Držíme palce.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Dobrý deň, som Vašou pacientkou a som 17. den po embryotransfere. 9. den po emryotransfere bolo hcg 160 a 17. den bolo hcg niečo cez 2000 a na ultrazvuku bolo vidno iba maličký plodový vačok, rozmery mi pani doktorka nepovedala, ale embrijko nebolo este vidno. Na vysetrení som bola u mojej obvodnej gynekologičky. Sú tieto... (viac)

Zuzana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, popísaný nález zodpovedá 17. dňu po embryotransfere. O ďalšie 2 týždne by už mali byť ultrazvukom detekovateľné štruktúry plodu a akcia srdiečka.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Dobrý deň, chcela by som sa informovať, chceli by sme sa s partnerom u Vás objednať na vyšetrenie plodnosti, čo k tomu všetko potrebujeme? Ďakujem za info

Jana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, na vyšetrenie sa môžete objednať prostredníctvom tel. čísel recepcie, nepotrebujete odporúčací lístok. V prípade, že už boli realizované nejaké vyšetrenia prineste ich výsledky prosím so sebou.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Dobry den,v nedelu sa u mna objavil hnedy vytok... chcem sa opytat mam 2 tyzdne po menstruacii a v sobotu som z priatelom mala chraneny sex ale nikdy neviete co sa moze stat mozem byt tehotna ??? ked sa objevilo to spinenie ??? vopred dakujem za odpoved .

Radka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, podľa Vašich údajov nie je možné zistiť či ste tehotná. V prípade meškania menštruácie navštívte svojho gynekológa, ktorý Vám zrealizuje tehotenský test.

MUDr. Cuľbová Martina PhD.

Dobrý deň, chcem sa opýtať som v 24 tt a včera som cítila pohyby plodu strašne nízko. Poradňu mám v piatok neviem či mám skôr vyhľadať lekára či je to niečo vážne alebo bežné. Ďakujem za odpoveď!

Petra

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

zmenou polohy dieťatka je možné cítiť pohyby na inom mieste. Pokiaľ pocitujete pohyby dostatočne silno, tak by to malo byť v poriadku.

MUDr.KRAJKOVIČ PETER

Dobry den....moja snubenica potratila v 10/2014 a odvtedy sa nam nedari splodit dieta. Je po operacii stitnej zlazy,berie euthirox 0,50mg a ma miom na maternici. Je potrebne umele oplodnenie?? Alebo potrebuje len lieky na pocatie. Moj spermiogram je v norme. vysledky AMH 0,6....ovul.cyklus,prog 13,prol 14 TSH 3.5

vladko3333

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

partnerka má  zníženú ovariálnu rezervu, preto je čo najskôr vhodná návšteva v centre asistovanej reprodukcie, kde Vám navrhnú vhodný postup. V našom centre je samozrejme takáto konzultácia bezplatná a môžete sa objednať telefonicky na recepcii Sanatória Helios.

MUDr. KRAJKOVIČ PETER

Dobry den, chcela by som sa opytat, moj gynekolog mi po vysadeni HAK Lyndinette diagnostikoval PCOS a urcil mi uzivanie duphastonu. Ten som brala vyse roka a pol, menstruaciu som mala pravidelnu pri uzivani tychto tabletiek. Zmenila som gynekologa, ktory mi uzivanie duphastonu neodporucil ak momentalne nechcem otehotniet a nasadil mi opat HAK Belara. Je tato liecba... (viac)

Zuzana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

užívanie antikoncepcie závisí od požiadavky na antikoncepčný účinok. Užívanie Duphastonu nemá antikoncepčný účinok. Po vysadení antikoncepcie a snahe otehotnieť bude pravdepodobné vrátiť sa k užívaniu Duphastonu.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobrý deň, Som vašou pacientkou, po neúspešom prvom cykle, by som chcela podstúpiť 2. cyklus IVF. na ktorý deń cyklu je vhodné sa objednať? Ďakujem za informáciu.

maryK.

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, objednajte sa na pohovor nezávisle od dňa menštruačného cyklu, kde sa dohodneme na ďalšom postupe a vysvetlíme si možnosti.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobry den chcem sa opytat beriem duphaston tabletky kvoli nepravidelnej menstruacii od 16 do 25 menstru. ciklu kedze s partnerom sa snazime o babo a nedari sa gynekologicka mi odporucila inofolic na podporu vajecnikou len neviem ci to je jedno od ktoreho dna Menstr. ciklu a ako dlho ho mozem brat ci to je jedno potom ci mam si davat prestavky?

Lenka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Do

užívanie Inofolic nie je závislé od konkrétneho dňa menštruačného cyklu. Môžete ho brať kontinuálne. Vhodná je ultrazvuková kontrola, či máte ovulačné cykly.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobry den, pred 2tyz. Som potratila v 8t kedy je najlepsie sa snazit o babetko? Nadalej uzivam vitaminy c d a kyselinu listovu a chcem zacat aj B12 nebude to vela naraz Tolko vitaminov? Tiez uzivam aj Euthyrox 100 na stitnu zlazu.

Katka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

ak nebolo realizované čistenie dutiny maternice, tak je možná snaha otehotnieť už o mesiac. S užívaním vitamínov to netreba preháňať, riadte sa odporúčaním výrobcu.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobrý den. V prvom rade sa Vám chcem podakovat sa rady ktoré poskytuje. Mala by som na Vás este 3 otázky. 1. Som po KET, t.č. 15 den. HCG pozitívne, stúpa (posledné 630). Už niekolko dní špiním, preto ste mi odporučili zvýšit Utrogestan na 2x2 vaginálne k Dufastonu... (viac)

Kika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

pokračujte ďalej v užívaní Utrogestanu a Duphastonu. Potrebné sú kontroly ultrazvukom a krvnými testami hCG. Kvôli obstipácii pite dostatok tekutín a prijímajte dostatok vlákniny. Preháňadlá nie sú práve vhodné.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobrý deň. Mám 19 rokov a v novembri 2015 mi po gynekologickom sone malej panvy doktor zistil, že: Uterus v AVF 76 x 40mm, Endometrium 8mm, PO: s hemografickým folikulom 23mm, ĽO: folikulárne. CD: V okolí ľavého ovaria a hemografického folikulu malé množstvo tekutiny do 13 mm. Cca v polovici februára... (viac)

Nikola

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

podľa ultrazvuku nemáte endometriózne ložiská, antikoncepciu môžete užívať. Antikoncepcia všeobecne rast endometriózy spomaľuje.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobrý deň, po IUI mi boli predpísané dve balenia Duphastonu, uzivat mam 2x1 tabletku od nasledujúceho dňa po IUI. Chcem sa spýtať ako dlho ho treba brať. Stačí do krvného testu na 14. deň po IUI? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

Veronika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

pokiaľ bude na 14.deň krvný tehotenský test negatívny, ďalšie užívanie Duphastonu nemá význam a následne ho doporučujeme pacientkam vysadiť. Pokiaľ testom zistíme, že ste otehotneli, budeme pokračovať v užívaní Duphastonu do 12.t.t.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den.Som po 2 miss.ab.v 8 a 9tt.Po Vasom odporucani som absolvovala vyšetrenia na genetike,hematologii,endokrinologii,protilatky voci spermiam,infekcne choroby,partner spermiogram.Vsetko v poriadku.Z prveho manzelstva mam zdraveho 7r syna.Ake vysetrenia este ostavaju?Moja lekarka si mysli,ze ak vsetko mame o.k.,mozme znova skusit.Len ja nemam z toho dobry... (viac)

Petra

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

pokiaľ ste nemali problém s otehotnením, skúsila by som ďaľšie tehotenstvo najskôr prirodzenou cestou. Ak sú výsledky doposiaľ realizovaných testov v poriadku, príčina potratov síce ostáva neobjasnená, avšak ďalšie tehotenstvo môže prebehnúť úplne normálne. Do 12.t.t. by som doporučila hormonálnu podporu.

MUDr. Starovecká Katarína

DOBRY DEN. 19.1. SOM U VAS BOLA NA KET A ODVCERA SPINIM A POMALY SA MI ROZBIEHA MENSTRUACIA. JE MI JASNE ZE TO OPAT NEVYSLO... SOM Z TOHO UZ ZUFALA,PRETOZE VSETKY MOZNE VYSETRENIA SME UZ U VAS ABSOLVOVALI,DOKONCA AJ GENETICKE TESTY A UZ DRUHY KRAT SA EMBRIJKO NEUCHYTILO. JE TO NASE 2. IVF A MAME ZMRAZENE POSLEDNE 2 EMBRYA. JE MOZNE IST HNED NA DALSI KET VO FEBRUARI ALEBO... (viac)

O.Machalova

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

ďalší vklad je možné podstúpiť hneď v nasledujúcom cykle. Pauza nie je potrebná. Aj keď máte pocit, že nie ste tehotná a špiníte, je potrebné absolvovať krvný tehotenský test, a to najskôr na 10. deň po transfere. Ultrazvuková kontrola pred ďalším vkladom by mala nasledovať na 12.- 14. deň od začiatku krvácania. Podľa ultrazvukového nálezu sa dohodneme, či je vhodné absolvovať vklad daný mesiac.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, chcela by som sa spytat...1.1. 2016 som dostala menstruaciu, na stvrty den som zacala brat clostylbegyt po dobu piatych dni,na 12 den som bola na folikulometrii a dr. mi nameral folik vo velkosti 23 mm, zatial sme sa dohodli ze tento mesiac to skusim bez pregnylu, chcem sa spytat, kedy by som si mohla urobit tehotensky test ? dakujem

Janka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

tehotenský test doporučujeme robiť pacientkam týždeň po meškaní očakávanej menštruácie.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý den prajem. Som po úspešnom KET u Vás, práve prebiehajúci 30tt. Chcela by som sa spýtať,moja kamarátka mi spomínala,že ženy po IVF si môžu vybrať či chcú rodiť prirodzene alebo sekciou,či je to možné v každej pôrodnici či to dovolia alebo to musi navrhnuť moj... (viac)

T.

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

tehotenstvo po IVF nie je dôvodom na pôrod cisárskym rezom, pokiaľ tehotenstvo prebieha normálne, plod nie je príliš veľký, alebo nie je iný dôvod na vedenie pôrodu operačnou cestou. Určite je vhodné voliť spontánny pôrod.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, práve včera som bola na odbere vajíčok, ale v 3 zrelých folikuloch sa nenašlo ani jedno vajíčko, bola tam vraj iba rôsolovitá tekutina, nič viac. Sklamanie ako hrom, bola som v šoku. Vzhľadom k tomu, že mám 41 rokov a navyše som samoplatca - čo samozrejme nie je... (viac)

Daniela Cuprová

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň. Vo veku 41 rokov je už často znížená vaječníková rezerva a mnohé folikuly obsahujú nekvalitné vajíčka alebo sú dokonca prázdne. Rovvnaká situácia sa môže, ale nemusí opakovať v ďalšom IVF cykle, keďže každý mesiac je aj reakcia Vašich vaječníkov na stimuláciu iná. Bolo by vhodné zvážiť genetické vyšetrenie Vás aj Vášho partnera a až s týmto výsledkom stimuláciu zopakovať. Nový IVF cyklus je možné plánovať až o 3 mesiace po tejto stimulácii, v čase čakania by ste teda mohli absolvovať genetické testy.

MUDr. Martina Cuľbová, PhD.
Kľúčové slová: prázdne folikuly

Dobrý deň. Chcem sa opýtať na výsledky zo spermiogramu manžela. Objem 4,22; celkový počet sp. 286,96mil.; koncentrácia 68 mil. /ml; progresívne 61 z toho rýchle 34; pohyblivé 71. Progresia 3- dobrá. Index motility 166; PH8;viskozita normálna; normospermia 3; defekt hlavičiek 99; krkov 28 a... (viac)

Veronika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , výsledky  spermiogramu  sú  dobré , ide  o  bežný   výsledok  v populácii.  Teratozoosparmia  znamená  zhoršený  tvar  spermií - norma sú 4 %. Nakolko   v spermiograme  ktorý uvádzate   sú  normálne  tvarové  spermie  v 3 % -  ide  iba  o ľahké  zhoršenie  tvaru. Počet aj pohyb  sú  v podiadku. Návšteva urologa nie  je potrebná,   mužská príčina neplodnosti  pri  takomto  spermiograme  je nepravdepodobná .

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, Chcel by som sa informovať. Manželka je v treťom mesiaci tehotenstva no kvôli práci denne mobilom telefonuje 60-100minút. Je to nebezpečné pre dieťa? Ďakujem

Jozef

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , na  vašu  otázku neviem presne odopovedať. Určite  to nie  je   zdravé , ale  zároveň  si  nemyslím, že  by  to mohlo negatívne  ovplyvinť vývoj  plodu.

MUDr. Starovecká Katarína

Oligohydramnion Dobrý deň. Prosím Vás, chcem sa opýtať. Dňa 12.8.2015 som bola vo Vašom centre na KET. Posledný MS bol 20. 7.2015. V ktorom som týždni? Lebo každý lekár mi inak hovorí. A ešte by som sa rada opýtala na Váš názor: Včera mi zistili ťažký... (viac)

Martina

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

Termín pôrodu je 29.4.2016, a dnešným dňom začínate  27.t.t.

Príčin zníženého množstva plodovej vody je viacero, najčastejšie sú poruchy obličiek plodu, znížená funkcia placenty s rastovým zaostávaním plodu alebo choroby matky súvisiace s vysokým krvným tlakom. V každom prípade je nutný zvýšený dohľad nad vaším tehotenstvom, event. hospitalizácia na odsledovanie, dovyšetrovnaie a zvolenie ďaľšieho postupu.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den. Chcela by som vas poprosit o radu. 11. Den po KET som mala hcg 207. 12. Den som zacala silno spinit, mam bolesti brucha. 13. Den hcg 630. Stale spinim. Beriem estrimax 2x1, duphaston 2x1 a utrogestan 2 vecer vaginalne. Nemala by som zvysit davky progesteronu ? Dakujem

Kika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

môžete si skúsiť zvýšiť Utrogestan na 2x2 tbl. a súčasne užívať Duphaston, následne absolvovať ultrazvukovú a krvnú kontrolu o 3 dni. Držíme palce.

MUDr. Starovecká Katarína

Krvácanie po hysteroskopii Dobry den, 19.1.2016 som bola u Vas na hysteroskopii kde mi bola kontrolovana priechodnost vajecnikov a tiez odobrata vzorka zo sliznice.. nasledujuci den som len trosku spinila no dnes 2 dni po zakroku krvacam celkom dost.. Bolo mi odporucane aj zacat brat duphaston nakolko na dalsi cyklus sme sa dohodli na IUI tak od 20.1 som mala... (viac)

iva

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

nepravidelné krvácanie po HSK je celkom bežné. Duphaston užívajte 5 dní 2x1 tbl., po vysadení by teoreticky mala prísť normálna menštruácia. Pokiaľ si nebudete istá, o aké krvácanie sa jedná, radšej nezačnite užívať dohodnutý Clostilbegit, ale príďte na kontrolu k nám.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň potrebovala by som poradiť. Snažíme sa o bábätko viac ako rok. Stále sa nám nedarí je už postačujúci čas aby som šla ku gynekológovi na vyšetrenie? Menštruačný cykus mám dĺžkovo 30 - 35 dni.

Adriana Singhofferova

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

je možné objednať sa aj u nás bez doporučenia gynekológa. Pričom takáto nášteva sa odporúča už pri viac ako rok trvajúcej snahe otehotnieť.  Konzultácia o postupe je u nás bezplatná a objednať sa môžete cez telefón na recepcii sanatória.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, vďaka vašemu centru som v 27. týždni tehotenstva, za čo Vám veľmi ďakujem. Momentálne ma však trápi žltkastý výtok, na ktorý mi môj gynekológ predpísal vaginálny krém DALACIN V2 %, pričom pred dvomi týždňami som dobrala čípky... (viac)

Thalia

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

pokiaľ máte len žltkastý výtok bez iných príznakov zápalu pošvy, a dobrala ste Macmirror, doporučovala by som realizovať kultivačné vyšetrenie pošvy (ster). Ďalšiu liečbu by Vám lekár mal určiť podľa jeho výsledku.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, chcem sa opýtať zajtra- pozajtra by som mala začať stimuláciu pred IVF ( krátky protokol), dnes som bola u obvodnej lekárky pre výsledky krvi pre Interné predoperačné vyšetrenie a sestra ma očkovala proti tetanu- uisťovala ma že to nemôže ovplyvniť stimuláciu a jej... (viac)

Monika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

zaočkovanie pred stimuláciou je možné.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den,chcela by som sa opytat,mali sme naplanovane IUI ale nakoniec nam to nespravili kvoli tomu ze moj manzel mal vela bielych krvniek.Nedali nam ziadne lieky.Chcem sa opytat,ze ci tie krvinky same zmiznu alebo potrebuju lieky.Dakujem

Kristina

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

prítomnosť leukocytov (bielych krviniek) v ejakuláte môže byť spôsobená prebiehajúcim zápalom. Doporučujem portnerovi urologické vyšetrenie na vyläčenie zápalu.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, 3. januára som u Vás podstúpila KET ( štádium - blastocysta ). Chcem sa informovať v ktorom týždni tehotenstva sa nachádzam. Ďakujem

Lucia

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

momentálne ste v 6.t.t. Termín pôrodu  vychádza na 21.9.2016. Príďte na ultrazvukovú kontrolu podľa objednania.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den.Prosim Vas robite este aj fetoredukciu alebo mi viete poradit zariadenia,kde ju tu na Slovensku robia?A aj v akej cenovej relacii?Cakam totizto trojicky jednovajecne dvojcata a tretie je v samostatnom vaku..Som v 8tt.Vsetky tri su zatial v poriadku o dva tyzdne mam ist na kontrolu ci su stale tri.Ale ja sa liecim na vysoky tlak takze tri babatka nemam sancu... (viac)

Janka Zdichavska

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

podľa mojich informácií takýto vysoko špecializovaný zákrok robia vo Fakultnej nemocnici  v Brne. Samozrejme máte možnosť informovať sa aj na veľkých pracoviskách na Slovensku (jedna z fakultných nemocníc v Bratislave).

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň. Som Vašou pacientkou, v novembri /21.11./ som podstúpila 2 KET. ktorý bol neúspešný /neuhniezdilo sa embryo/. Následne mi prišla menštruácia 5.12. po vysadení Utrogestanu, ďalšiu menštruáciu som doteraz nedostala, mešká mi 2 týždne.... (viac)

Jana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

odporúčam Vám ultrazvukovú kontrolu a podľa výsledku sa zváži ďalší postup.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobry den. Chcela by som sa opytat, 11 den po ket mam hcg 270. Aky by mal byt dalsi postup. Staci usg vysetrenie o 3 t. , alebo je nutne kontrolovat trend vzostupu hcg. Dakujem

Kristina

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Pokračujte naďalej v Utrogestane, o týždeň je vhodné naplánovať vaginálny ultrazvuk.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobrý deň,chcem sa opýtať kedy si mám urobiť tehotensky test,aby bol výsledok 100 percentný?.. 28.12. Som mala nechraneny pohl.styk..18.1.som si robila digitálny tehot.test bol negatívny..to už by bolo 21 dní...keby som bola tehotná test by to už ukázal nie?..

Mária

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

močový test je relatívne presný 2-4 dni meškania menzes. V čase pred očakávanou menzes je močový test nepresný.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobry den,sme po uspesnom IVF z ktoreho mame krasneho synceka 3,5rocneho a chceli by sme absolvovat KET,priblizne v septembri.Kedy treba ist pred tym k lekarovi a kolko by trvala liecba pred tym.Dakujem a prajem pekny den

Lenka Johanidesova

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň

na 14. deň od začiatku menštruácie, s ktorou plánujeme KET, sa objednajte na pohovor, kde si naplánujeme termín KET, absolvujete vaginálny ultrazvuk a dozviete sa celý postup.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobry den V piatok sme ku vam objednani na vklad.Vcera som mala 13 den cyklu,boli sme u vas na kontrole.Mala som vcera zacat s utrogestanom, ale prve 2 tbl som zobrala az dnes rano nie vcera vecer.Bude to v poriadku?

Eva Petruskova

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

je to v poriadku, pokračujte v užívaní Utrogestanu podľa stanovených pokynov.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobrý deň, 2.1. 2016 som u Vás podstúpila insemináciu. 15.1. som bola u svojho doktora na krvny tehotensky test. nakoľko som výsledky mala mať až v pondelok (18.1.) tak som si v sobotu (16.1.) a aj v pondelok (18.1) ráno robila tehotenský test a ten vyšiel pozitívne. Lenže keď som volala o... (viac)

Ingrid

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

močový tehotenský test je veľmi nepresný, preto po zákrokoch asistovanej reprodukcie odporúčame absolvovať krvný tehotenský test.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobry den.kedy budete zasielat poukazky na uhradu zamrazenych embrii?dakujem

Martina

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

priebežne zasielame faktúry za uskladnenie zamrazených embrýí poštou, príp. e-mailom. V najbližších dňoch by ste ju mali obdržať.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobrý deň, chvela by som sa opýtať, v ktorom týždni tehotenstva som, ak posledná menštruácia bola 17. 12. 2015, odber vajíčok bol 4.1. 2016 a embryotransfer bol 9. 1. 2016. Na základe krvného tehot. testu bolo u vás potvrdené tehotenstvo už 9 dní po embryotransfere. A este jedna... (viac)

Zuzana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

Dnes 21.1.2016 ste v 4. deň z 5. t.t. Termín pôrodu máte 26.9.2016. Veľa šťastia.

MUDr. Krajkovič Peter

Dobrý deň.Mám jednu otázočku (pre istotu) :-) Začala som dlhý protokol IVF, od 10.1. som začala brať Proveru, od 17.1. som si začala pichať Decapeptyl a 27.1. idem k vám na kontrolu.... ale 26.1. ma moja gynekologička objednala na preventívnu prehliadku (výter z krčka maternice a pod.).... Moja otázka:... (viac)

Ivana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň,

kľudne môžete absolvovať preventívnu prehliadku u svojho gynekológa.

MUDr. Krajkovič Peter
Meno *:
E-mail *:
Napíšte číslicami "dvadsaťdva" *:
Vaša otázka *:
* položky nutné k odoslaniu.
Odoslať!
Fotogalérie
Fotogaléria
Fotogaléria Sanatória Helios
prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl
Odborný garant
MUDr. Peter Krajkovič
MUDr. Peter Krajkovič
Vedúci lekár
Mgr. Jana Mikulová
Mgr. Jana Mikulová
Vedúca koordinátorka
MUDr. Martina Cuľbová, PhD.
MUDr. Martina Cuľbová, PhD.
Gynekológ
MUDr. Katarína Starovecká
MUDr. Katarína Starovecká
Gynekológ
Mgr. Tatiana Košarišťanová
Mgr. Tatiana Košarišťanová
Vedúca embryologického laboratória
MUDr. Benedikta Svitačová
MUDr. Benedikta Svitačová
Anesteziológ
Iveta Jamrišková
Iveta Jamrišková
Vedúca sestra
Fakturačné údaje pre úhradu uskladnenia zamrazených embryí za rok 2016 - IBAN

Aktuality

2016-02-01

Fakturačné údaje pre úhradu uskladnenia zamrazených embryí za rok 2016 - IBAN

Vážení klienti,
v mnohých faktúrach, ktoré Vám boli zaslané poštou, chýba údaj IBAN.

Viac

Prečo Sanatorium Helios

 
1

Skúsenosti


2

Spolupráca


3

Bezplatné konzultácie


4

Hľadáme riešenie


5

Kvalita


6

7 dní v týždni


7

Výber metódy


8

Predĺžená kultivácia


9

Transfer jedného embrya


10

Objednanie


11

Technológie


12

Metóda mrazenia


13

Prví na Slovensku


14

Program darcovstva gamét


15

Kvalitná starostlivosť
