Na vaše otázky odpovedajú:
MUDr. Martina Cuľbová, PhD.
MUDr. Martina Cuľbová, PhD.
Gynekológ
MUDr. Katarína Starovecká
MUDr. Katarína Starovecká
Gynekológ
Mgr. Jana Janáková
Mgr. Jana Janáková
Koordinátorka IVF
MUDr. Peter Krajkovič
MUDr. Peter Krajkovič
Vedúci lekár
« späť

Diskusia

Abecedný zoznam kľúčových slov:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Chcem sa opýtať

Dobrý den,chcela by som sa opytat ,že ked nemám ovulaciu tak nemozem ostat těhotná?Bez duphastonu nemám ani menzes .Už sme bolí aj na asistovanej reprodukcii ale ani tam sa nám nepodařilo.Uz som brala aj clostilbegyt aj vsetko možné sme spravili Pre to aby sme malí dieta a nic sa nám nedaří.Prosim... (viac)

Kornélia

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Ak  máte   poruchy  menštruačnéhop  cyklu  je  veľmi pravdepodobné , že  nemáte  ani ovuláciu. Bez  ovulácie  otehotnieť  nemôžete.  Z údajov  ktoré  úvádzate  Vám  ale  nedokážem pomôcť. Nutná  je osobná návšteva  nášho centra, kde  Vás  vyšetríme a  doporučíme postup liečby neplodnosti.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať.pred 3 rokmi mi diagnostikkovali endometriozu...od tej doby sa snou trapim....Mala som injekcia...takze som bola ako v menopauze a ziadne vysledky...mam viac zdr.problemou...a teraz som bola v jedom centre kde mi bolo povedane ze mam uzivat vissane..no ked som citala diskusie ako to na zeny ma dopad..moc sa mi neche.V... (viac)

Terézia

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , moížností liečby  endometriozy  je  viacero. Dôležité  je  vedieť , či  sa zároveň snažíte o tehotenstvo. Pre najlepšie posúdenie Vášho prípadu  je  vhodné  sa objednať  na  vyšetrenie. Termín Vám  poskytnú  na  recepcii. objednať  sa môžete   telefonicky alebo mailom.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň chcela by som sa opýtať že čo mám robiť ? Som 11 deň po embriotransfere a začala som krvácať beriem progesterone 2-1 od spodu. Mám si ho ďalej dávať od spodu alebo cez ústa??? Ku Vám som objednaná na sono a krv v piatok 23.6.

Monika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , doporučujem  užívanie Progesteronu  cez ústa. Na krv  sa preobjednajte  o deň skôr.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den prajem, Uzivam vaginalne progestorene 2xDenne 1tbl. Som 4 den po KET a zacala som spinit. Uz som po 2 neuspesnych ET a priebehalo to uplne rovnako. Ze som dostala menstruaciu presne na 24DC a 2-3 dni predtym spinenie. Je mozne tomu nejako zabranit? Preco mi progesterone ani nepredlzi standardny cyklus? Je mozne podstupit este nejake vysetrenie? Dakujem pekne... (viac)

Anka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pri  špinení  doporučujem zvýšiť dávku Progesteronu  na 3x1.  Pre komplexné púosúdenia  Vášho prípadu a ďalší postup liečby  neplodnosti  je vhodná osobná konzultácia.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, prosím Vás, dá sa nejako diagnostikovať endometrióza bez laparoskopie? U vás máte takúto možnosť zistenia? Sú na to prístroje? A čo ak mám endometriózu a neviem o tom, môže to skončiť aj zle? Mám 31 a 2 deti a pri a niekedy pred a niekedy aj v inú... (viac)

Radka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , vo  vašom prípade  je  laparoskopia  jedinou možnosťou  na zistenie príčin bolestí. Pomocou  ultrazvukového vyšetrenie  by  sa  dali  diagnostikovať  napr.  endometriózne  cysty. Ak  Vám  gynekológ povedal, že  nález je   dobrý  , predpokladám , že  toto  vyšetrenie  ste  už  podstúpila.

MUDr. Starovecká Katarína

Pekny den na prehliadke v 24tyzdni mi zistili placentu insertio profunda na PS som rok po sekcii viem ze tato bude opat sekcia nakolko je maly odstup medzi porodom nebude vsak problem pri cisarskom reze ked je placenta vpredu a tak nizko?Lekarka mi oznamila ze pocka do 30tyzdna ci sa vytiahne a ak nie posle ma na kortikoidy...myslite ze ak sa nevytiahne do 30tyzdna uz... (viac)

Andrea

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , placenta  sa  rastom  vašej  maternice  dostane  vyššie. Pokiaľ  by  zostala  lokalizovaná nízko , je  vhodné  aby  lekár ktorý Vás  bude operovať  vedel o tejto  sklutočnosti a  nemal  problém  pri  vyberaní  dieťaťa...  V  tomto  štádiu  tehotenstva - 24. týždeň  je  však nález pomerne  bežný  a  nerobila  by som  si  starosti.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den chcem sa spytat ci IUI na 14 den ciklu nieje uz neskoro lebo som mala robene pred mesiacom IUI neuspesne a teraz sa pripravujem na 2 ale vychadza to cey vikend a na klinike nepracuju cez vikend preto mi doktor povedal ze mam prist na 14 den ale nieje to uz neskoro ked zacnem uzivat clostilb. na 4 den cilku 2 tabletky denne? Dakujem

Anna

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , plánovanie IUI sa  robí  pomocou folikulometrie- meranie  veľkosti  dozrievajúcich folikulov. Toto  vyšetrenie  sa realizuje  cca  na 11-12 Dc. Podľa  veĺkosti folikulov Vám lekár povie  ideálny čas  na plánovanie IUI.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den. Mam 29 rokov a predcasnu menopauzu. Od oktobra minulého roka som nedostala menzes. Moj gynekolog mi predpisal hormonalnu substitucnu liecbu ale rovno pre zeny v menopauze. No ja s tym nejako nie som stotoznena. Skor by som brala nejaku kombinovanu liecbu estrogenmi a progesteronmi. Co si vy o tom myslite? Okrem toho sa chcem opytat, ci je vôbec... (viac)

Ivana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ  je  diagnostikovaná predčastná menopauza, je potrebné Vás  nastaviť  na nejakú  hormonálnu substitučnú liečbu. Výber  je  široký. Najjednoduchšie  je  užívanie kombinovanej hormonálnej antikoncepcie. Ak  by  ste  plánovali  tehotenstvo - samozrejme  s použitím  darcovských vajíčok  bolo  by  doporučené prejsť  na liečbu  estrogénmi a gestagénmi.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň... chcem sa opýtať za ako dlho sa uhniezdi expandovaná blastocysta, čo môže ovplyvniť jej uhniezdenie resp. neuhniezdenie, a ako dlho tento proces uhniezďovania trvá . Ďakujem

Zuzana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

K  ukončeniu  procesu uhniezďovania  u  expandovanej blastocysty by malo dôjsť 2-3  dni po ET. V tomto období  doporučujeme šetriaci telesný režim, dostatočnú výživu a elimináciu stresu.

Ing. Hana Gocníková , PhD.

Dobrý deň. Chcem sa opýtať. Mám 38 rokov, mám menštruáciu bolestivú ktorá sa mi pred rokom skrátila na dva dni, ale teraz krvácam už šiesty deň stále ma bolí brucho, kríže a nohy ako pri reume je to normálne? Ďakujem

Ela

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , v uvedenom prípade  doporučujem  gynekologické  vyšetrenie.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, chcela by som sa opytat, ze som v 7 tt a pred tromi dnami som zacala spinit, taky hnedy vytok. Bola som u gynekologa a ten mi dal utrogestan 3 x 2. Len vobec mi ten vytok neustupuje, praveze niekedy sa mi zda, ze je aj trochu cervensi a poobede sa vzdy zosilnuje. Je to normalne, alebo mam radsej ist opat na kontrolu ku gynekologovi? Mozem chodit do prace, alebo... (viac)

Lenka solarova

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ  špiníte  je  nevyhnutné  dodržiavať prísny kĺudový  režim, vhodná  je  preto PN.  Ak  sa  špinenie  zmení  na čerstvé krvácanie , nutná  je kontrola. Pri  špinení  je  vhodné  realizovať kontrolný ultrazvuk po týždni.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň ... dňa 14.6.2017 bol vykonaný transfer expandovanej blastocysty... chcem sa opýtať za aký čas dôjde k uhniezdeniu.

Zuzana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň   embryo  sa začína  uhniezďovať  v  sliznici  bezprostredne   po  vložení  do  maternice. Presný  čas  za koľko  dôjde  k uhniezdeniu  je individuálny.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň. Chcem sa poradiť ohľadom našich diagnoz. Moj endokrinolog odberom krvi stanovil v mojom pripade hyperadrogenny sy (PCOs) oligo/anovulacia, mierna inzulinova rezistencia. Uz 7 rokov sa liecim na stitnu zlazu (autoimunitna tyreoiditída, hypotyreoza v subst.liečbe). Pan doktor mi nasadil silofor 500, duphaston a inofolic. Medzi tym isiel... (viac)

Alena

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň ,  vo  vašom  prípade  by  som  doporučila  ešte  zisťiť  či  dochádza  k ovulácii. U manžela  je  vhodné  nasadiť  vitaminoterapiu  a následne po nej  - po 3 mesiacoch zrealizovať kontrolný  spermiogram.  Pri koncentrácii pod 10 mil /ml  je  šanca  na prirodzené otehotnenie  minimálna  a je  potrebné  navštíviť  centrum  na liečbu  neplodnosti.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň pani doktorka Chcem Vás veľmi pekne poprosiť o radu. Mám 3-ročnú dcéru a následne prekonané 3x missed abort. Na klinike reprodukčnej imunológie mi zistili celulárnu odpoveď voči trofoblastu stredne ťažkého stupňa. Momentálne sa 4.mesiac liečim pomocou Medrolu (všetky... (viac)

Eliška

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , Duphaston môžete  štandardne  užívať od 16. dňa  cyklu  na 10 dní. / samozrejme  za predpokladu , že  Vám ovulácia  prebehne do 16. DC/  táto  liečba Vám môže  zvýšiť  šancu  na otehotnenie.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den :) Ma za sebou 6 MA po prirodzenom otehotneni, vzdy od 6-8tt. Po serii vysetreni, najdeni moznej priciny (vysoka fragmentacia DNA spermii) som absolvovala IVF a hned 1.vklad a bol uspesny, z coho mam pochopitelne velku radost :) Aktualne som podla PM 9+1. Na UTZ v 7+0 (podla PM) mimco zodpovedalo 6+3, v 8+0 mimco dobehlo a zodpovedalo presne. Teraz som 9+1 a... (viac)

Maja

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , podľa toho čo píšete môžem konštatovať , že embryo  rastie  primerane. Párdńová  odchýlka môže  byť spôsobená   drobnou chybou merania  a nie  je vôbec podstatná. držím palce.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň! Chcela som sa Vás spýtať len na možnú príčinu môjho neúspešného IVF. Mám diagnostikovanú endometriozu, odobratý ľavý vaječník aj vajcovod a hodnota AMH je len 0,13. Po stimulácii na IVF som mala len jedno vajíčko, oplodnené metódou... (viac)

Jitka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , najpravdepodobnejšia príčina neúspechu  bola  genetická  chyba  embrya. V budúcnostoi  by  som  doporučila   vklad  embrya  až po tzv. predĺženej kultivácii- t.j. embryo v štádiu blastocysty.  Na  našom pracovisku  robíme  toto  štandardne.  Ďalšiu  stimuláciu môžete  plánovať  po dvoch mesiacoch / od odberu vajíčok/. Pre  viac  informácií o možnostiach liečby sa prosím objednajte   na konzultáciu.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň. Prvé tehotenstvo mi museli ukončiť v 35+2 tt s akutnou sekciou lebo som mala Hellp syndróm. Všetko dopadlo dobre. Malička je v poriadku,( už ma 9 mesiacov), mne trvalo týždeň kým tlak znížili. Chcela by som mať aj druhé bábätko ale bojím sa že sa to zopakuje a nemusí to... (viac)

Eva

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , príčina  spomínaného ochorenia  nie  je známa. Preto  ani nie  je možné mu preventívne predísť. Častejšie  sa  vyskytuje u prvorodičiek. Pred  ďalším  tehotenstvom  by  som  doporučila  komplexné interné  vyšetrenie , vyšetrenie  obličiek a pečeňové  testy.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den. chcela by som sa opytat ohladom klebsielly. Od novembra 2015 som mala problem s bartlinkou. V decembri 2016 som zmenila gynekológa a presla som do sukromnej kliniky, ktora robi jednodnovu chirurgiu vratane bartolinky. Ako som zmenila gynekológa, v decembri mi bola prvýkrát v zivote zistena klebsiella, ktoru som preliecila. Vo... (viac)

Eva Grochalová

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , dôležité  je  vedieť  či máte  subjektívne  ťažkosti  ako  svrbenie , pálenie v pošve  či iný  vaginálny  dyskomfort. Tiež  je podstatné  vedieť, či  sa  pošvové  sliznice  javia  ako zapálené.  Izolovaný  nález  Klebsiely  bez  známok zápalu pošvy   nemusí  byť liečený. Osobne  by  som zvažovala   používanie  pošvových probiotík  s kultúrami laktobacilov.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň ,chcem sa opýtať mám za sebou prvý ivf žiaľ negatívny ,chceme počkať mesiac ,bude nás čakať KET mame ale posledné 2 embria . Neviem či môžeme obe 2 vložiť. Čítam tu že kočky si dávajú. Je tam reálna možnosť aby to vyšlo ? Alebo je lepšie na KET len 1... (viac)

Ľudmila

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ  sa  jedná  o  blastocysty  je  jednoznačne  doporučované  vkladať  jedno embryo. Šanca  na otehotnenie  stúpa  s počtom realizovaných  vkladov nie s počtom vkladyných embryí.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý den,som v ôsmom týždni tehotenstva a predvčerom som bola u doktora koli hnedemu spineniu.Srdiecko bilo vsetko v poriadku az na to spinenie,,dostala som injekciu ,no špinim dodnes je to uz tretí den. Poprosila by som o radu.

Martina

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , ak  špinenie pretrváva , bolo by  vhodné užívať  liek Duphaston 2x denne.  Zároveň  doporučujem prísny kľudový  režim. Nutné  je kontrolné  UZ  vyšetrenie  asi po týždni.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, 11.6 bol vykonaný embryo transfer metódou ICSI 14.6 začalo hnedé špinenie a 15.6 sa ráno zmenilo na slabé krvácanie červenohnedé. Užívam Progesterone 2x tbl prehĺtaním nie vaginálne. Je to chyba, že sa liek použil prehĺtaním a nie vaginálnou formou? Pri... (viac)

lucia

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň, liek Progesteron je možné užívať  aj  cez ústa  aj  do pošvy. Orálna  aplikácia  Vám  neznižuje  šancu  na otehotnenie.  Špinenie  nemusí  znamenať  automaticky  neúspech.  Štandardom  je  odobratie HCG  na 14. deň po vklade.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý den, chcela by som sa opýtať ako by som si mohla o 3dni posunúť menštruáciu, idem totiž do zahraničia a pri menštruácii mam veľké paralizujuce bolesti . Hormon.Antikoncepciu neberiem . Snažíme sa otehotniet ale nedarí sa. Mozem si nasadiť čipky progesteronu ktoré mam doma , ak... (viac)

Marketa

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Posunutie menštruácie pomocou Progesteronu je nespoľahlivé. Dajte si gynekológom predpísať Norethisteron. V tomto cykle keď ho budete užívať sa nesnažte o tehotenstvo.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, prosim o radu v suvislosti s nemoznostou otehotniet. Mam 37 rokov, vo Februari mi bol spraveny hormonalny profil a USG vysetrenia. LH :8.7 IU/l, FSH: 9.6 IU/l, PROG:0.94 ng/ml, ESTRA:90,0 pg/ml PROL :15,0 pg/ml TEST 0.67 ng/ml DHEAS 257.0 ug/100 ml AMH 0.64 ng/ml Manzel ma normalny spermiogram. Gynekologicka mi povedala, ze sa nemam obavat, skusat dalej,... (viac)

Katarina

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, s uvedeným výsledkom by som Vám určite doporučila navštíviť centrum na liečbu neplodnosti. Rýchlosť klesania vaječníkovej rezervy je u každého individuálna. Pre podrobnejšie vysvetlenie je vhodne sa objednať na bezplatnú konzultáciu.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, dakujem Vam za vasu odpoved ohladne "Riziko viacplodovej gravidity". Ano, lekar ma upozornil, a pise sa to aj v pribalovom letaku. Prosim vsak o radu, odporucili by ste mi nemat v tomto cykle pohlavny styk ? Pri poslednych kontrolach folikulov (bez clostilbegytu) mi narasli len do 15 mm, nasledne som mala nasadeny Clostilbegyt a ten zas dopomohol k... (viac)

MM

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deñ, rozhodnutie závisí od výsledkov spermiogramu. Ak sú výborné, je riziko naozaj veľké. Skúste znížiť dávku v ďalšom cykle.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den chcela by som sa opytat. Na 10den po kryoembryotransfere(5dnovej blastocysty) som mala hodnotu 92hcg. Je to dostacujuca hodnota? V stredu idem opat na krv ci to rastie. Obavam sa ze nieco nie je v poriadku preto mam ist opat na krv.dakujem z odpoved

Veronika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , uvedená hodnota  je o niečo nižšia ako by  mala  byť. Preto  ste  mali  doporučenú kontrolu,  podľa  ktorej Vám  lekár povie či  sa  jedná o normálne tehotenstvo.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či môže byť postihnutý plod keď som brala 20 dní Doxyhexal a k oplodneniu prišlo 14. deň užívania antibiotika? Všade čítam, že plod nieje prvých 14 dní od počatia ovplyvnení antibiotikami, že ho vyživuje žlté teliesko. Je to pravda?... (viac)

Bibiána

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , v prípade  želanej gravidity Vám  doporučujem  konzultovať klinického  farmakológa. Žiadanku  na  takéto  vyšetrenie  Vám  vystaví Váš gynekológ. Uvedený  lekár  Vám vysvetlí riziká poškodenia plodu.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den vcera som bola na vysetreni koli jednorazovemu spineniu pred cez vikend od vtedy nic na kontrolnom ultrazvuku bolo vsetko v poriadku doktorka nic nevidela ani hematom som v 11 tt no vecer som zacala zas spinit a spinenie pokracuje aj v noci aj dnes mam sa bat ? ist spat k lekarke alebo pockat ? moze to byt len z vysetrenia som vystrasena kedze to trva a boli ma... (viac)

Miriama

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ  sú pri  špinení prítomné  aj bolesti v podbrušku je vhodné opätovné  gynekologické a ultrazvukové  vyšetrenie.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den som 12 den po KET, embrya boli po predlzenej kultivacii a vkladali sa dve. Dnes som si robila test a je jasne negativny. Myslite ze je tam realna sanca ze by krv mohla byt pozitivna? Stalo sa vam niekedy vo svojej praxi ze pacietka mala negativny test z mocu a krv pozitivna?ak ano v kolkych ptipadocj? Velmi pekne dakujem.pekny den zelam

Rena

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , reálna  šanca na tehotenstvo  je  malá. Avšak močový  test  nemusí  byť  dostatočne  citlivý. Preto vždy  doporučujeme  realizovanie  krvného  tehotenského  testu  na 12 až 14  den po KET.  Stáva  sa  , že  aj  pacientky  s negatívnym  močovým  testom sú  tehotné. Presné  štatistiky tohto druhu však nevedieme.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, mam 37 rokov a pred 18mesiacmi som mala mimomaternicove tehotenstvo, od vtedy sa mi uz nepodarilo opat otehotniet. Ked mi konecne na gynekologii spravili krvne testy, tak mi vysli nasledovne vydledky: LH: 7,5IU/l, FHS: 4,9 IU/I, PROG: 0,19 ng/ml, ESTRA: 77,3 pg/ml, PROL: 12,7 ng/ml, TEST: 1,5 ng/ml a AMH: 2,5 ng/ml. Krv mi brali na 11den cyklu. Mozte mi prosim... (viac)

Bea Bartok

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , výsledky  hormonálneho profilu máte  v norme. Doporučujem Vám  sa  objednať  na  bezplatné  vyšetrenie  do nášho  centra , kde   Vás  vyšetríme a v prípade  potreby  doporučíme ďalšie  vyšetrenia   ev. navrhneme  metódy liečby  neplodnosti.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, moj gynekolog mi predpisal Clostilbegyt (1x1tbl - 5.-10. DC. Dnes som bola na kontrolnom sone 12 DC a vytvorilo sa mi viac dominatnych folikulov (3), ktore maju 18 a 16 mm ostatne maju okolo 14, 12mm. Prosim o radu, rozumiem tomu spravne, ze ak by doslo k oplodneniu jedneho vajicka, tak pri uvolneni dalsich by uz k oplodneniu nemalo dojst? Nakolko po ovulacii... (viac)

MM

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pri  viacerých  dominantných folikuloch  je vždy  riziko viacplodovej  tehotnosti. Lakár Vás  má  na tekéto riziko upozorniť. Nie  je možné  predpovedať presne  kedy  dôjde  k praskaniu  dozretých  folikulov.  Po  aplikácii Pregnylu  dôjde  k ovulácii  do 36  hodín.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň pani doktorka, chcela by som Vás poprosiť o radu nakoľko zažívam dosť veľký strach. Možno sem táto otázka ani nepatrí, ale bola by som Vám veľmi vďačná, keby ste mi na ňu ako odborník odpovedali, možno trochu ukľudnili. Na pravidelnej preventívnej prehliadke mi bol... (viac)

Majka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , lekár Vám  doporučil biopsiu /  odobratie  malej vzorky tkaniva  na histologické  vyšetrenie/ podľa výsledku  ktorej Vám  povie , či  je  nutná operácia  krčka  maternice - tzv. konizácia, alebo  len  častejšie onkocytologické kontroly / pri potvrdení CIN I/.  Pri konizácii sa jedná  o pomerne  jednoduchú  operáciu pri  ktorej  sa  odstríni chorá  časť  krčku. Takáto operácia   by  bola vhodná  až  pri výsl. CIN II alebo CIN III. Podľa Vášho výsl.  z LBC  horšie  nepredpokladám.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, v auguste by sme chceli vo Vašom centre podstúpiť KET, keďže máme ešte jedno zamrazené embryo. Chcem sa spýtať, kedy sa objednať na kontrolu a či je potrebné užívať nejaké lieky poprípade vitamínové doplnky.Ďakujem pekne za odpoveď.

Iva

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň ,  v cykle  keď  si prajete plánovať KET  je potrebné  realizovať UZ kontrolu. Pokiaľ máte pravidelný  menštruačný  cyklus á 28  dní, na kontrolu  sa objednajte  na 14. deň  cyklu. Pri kratšom  cykle  je  vhodná kontrola na 12. DC.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, som po KET. Podľa výpočtu som t.č. 11+0. Beriem Utrogestan 2x2 tbl vag. Môžem už dnes postupne znížiť dávku alebo mám počkať až do ukončenia 12tt a potom postupne Utrogestan vysadzovať ? Je možné hneď pri znižovaní dávka 2x1 a následne 1x1? A ako dlho počkať do... (viac)

Katarína

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , počkajte  do ukončeného 12. týždňa. Následne  znižujte  dávku - vhodný spôsob : dva dni  dávka 2x1 , nasledujúce  dva  dni dávka len  1x  denne -  na  večer. Potom môžete užívanie Utrogestanu ukončiť.

MUDr. Starovecká Katarína
Kľúčové slová: Postupné znižovanie Utrogestanu

Dobry den, chcela by som vas poprosit o skusenost, som 10 den po et a teh.test mam stale neg. Nekrvacam, mam len slabe krce v podbrusku asi od 4 dna po et a bolia ma prsia. Inak nic. Dakujem

Zuzana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , je nutné  realizovať  odber  krvi - HCG  na 14. deň po ET. Močový  test  nemusí  byť  spoľahlivý.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či genetické testy oboch partnerov sú plne hradené poisťovňou v akejkoľvek nemocnici ak chceme zistiť našu "situáciu" nakoľko prvé dieťatko sa nám narodilo s percepcnou stredné ťažkou poruchou sluchu (obaja sme zdraví, nikto v rodine... (viac)

Petra

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , takéto  vyšetrenie  je plne hradené  zo zdravotného poistenia. Žiadanku  na  vyšetrenie  Vám  musí  vystaviť  lekár - gynekológ.  Pokiaľ  genetické  vyšetrenie  neodhalí  ani u jedného z partnerov  žiadny problém bola porucha  sluchu u dieťata náhodne  vzniknutá s malou pravdepodobnosťou vzniku  u ďalšieho potomstva.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, som po neúspešnom ivf, mám nízke amh, pri dávkach 250 jednotiek Gonalu som mala iba 2 folikuly a oocyty, oba zrelé. Počula som o genetickom vyšetrení FSH receptoru, ktorý by mal vypovedať, aká bude ovariálna odpoveď na stimuláciu hormónov. Používate... (viac)

silvia

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , takéto  vyšetrenie  nerobíme  pre  jeho nízky praktický význam.  V ďalšej  stimulácii  IVF  by  som  u Vás volila  dávku 300 IU FSH.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň prajem , chcem sa opýtať som v ET 3.6.17 a dnes som začala krvácať nie veľa . Užívam 2x1 progesterón . Mám a bolesti pod bruchom . K vám idem na tehotensku kontrolu 16. 6. Je bežné krvácanie ? Trošku sa bojím . Ďakujem za odpoveď.

Ľudmila

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , doporučujem zvýšiť užívanie  Progesterónu na 3x1. Na  kontrolu prídite skôr - napr. 14.6.2017.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň. Prosím Vás, je vhodné uživanie Bactoralu na bolesť hrdla v tehotenstve? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

Renata

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , uvedený  preparát v tehotenstve užívať môžete. Či  je  vhodný  na  Váš momentálny  stav / zápal  hrdla../ musí  posúdiť  lekár po vyšetrení. Doporučujem  navštíviť obvodneho lekára. 

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, som po uspesnom KET, od poslednej menstruacie 5tt. Zacalo ma boliet ucho, tak som isla na ORL, doktorke som hovorila, ze mozem byt tehotna, tak mi napisala kvapky do ucha Otobacid a sprej do nosa Livostin. Pri oboch liekoch je v pribalovom letaku napisane, ze v prvom trimestri sa musi zvazit prinos lieku nad rizikom. Preto by som Vas chcela poprosit o nazor, ci... (viac)

Pejkovicova

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ  Vám   lekárka  diagnostikovala  zápal stredného ucha , je  nutná  liečba. Prípravky  sa používajú lokálne a preto prienik  do  krvného obehu nie  je  veľký. 

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, chcela by som sa opytat na Vas nazor na hormonalnu stimulaciu 7 mesiacov po odstraneni granulozobunkoveho nadoru vajecnika kt. bol zisteny v cyste. Mam 30 rokov, narodila som sa bez stitnej zlazy, takze som vedena cely zivot na endo, posledne 2 roky s davkou L-Tyroxinu 150 denne. V juni 2015 som bola operovana kvoli cyste na lavom vajecniku s podozrenim na... (viac)

Emily

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , podstatné  je  dať  si  vyšetriť ukazovateĺa  vaječníkovej  rezervy- AMH / Antimuleriansky hormón/ a ultrazvukové hodnotenie  počtu antrálnych folikulov vo  vašom  vaječníku. Partner  by  mal podstúpiť  kompletné vyšetrenie  spermiogramu na  certifikovanom pracovisku  zamerané  aj  na podrobné  vyhodnotenie tvaru  spermií a  test integrity DNA.  Ak   toto  bude   v norme je   možné  podstupovať  jednoduchšie  metódy liečby  neplodnosti. Ak  by  ste  mali  výsledky  zhoršené , doporučujem uvažovať o liečbe IVF. 

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den som v 7tt a uzivam denne jednu tabletku acidum folicum 10 mg a sucasne aj femibion1 jednu tabletku. Nebude mat telo vela kyseliny listovej? Dakujem

Jana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , doporučujem užívať  iba  Femibion  do 13. týždňa tehotenstva.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať čo robiť v prípade prechladnutia po et. Som 25 deň po úspešnom et a zatiaľ nebola potvrdená akcia srdiečka. Môžem užívať napr. Homeopatika coryzalia a sprej do nosa Mar? Teplotu nemám snažím sa oddychovať. Bojím sa, aby to nezišlo na... (viac)

Dana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , homeopatiká môžete , tiež  je  vhodný  vitamín C  , prípadne  zázvorový  čaj. Pri  teplote  si  nasadte  napr. Paralen.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, chcela by som vám v prvom rade veľmi poďakovať, pretože bez vás by sme sa k dieťatku asi nikdy nedostali. Veľmi si vážime nielen to, čo robíte, ale aj to ako to robíte. Naozaj úžasný prístup od recepcie, cez sestričky, emriológov až ku gynekológom, naozaj veľká... (viac)

Katarína

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , ďakujeme  za  slová  chvály.  tešíme  sa  z Vášho tehotenstva  spolu  s vami. Dnešným dňom ste  5+2 týžden tehotenstva / t.j.  v šiestom týždni/, TP  je 8.2.2018.  držíme  palce

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, 1.6 som mala KET boli vkladane 2 embrya po PK a dnes je domaci tehohensky test negativny. Myslite si ze je este skoro? Je tam este realna sanca ze krv bude pozivms? Pred 5 rokmi som mala po ket uz na 6 den dlabuvku ciarku a s toho pokusu mame syna. Velmi pekne dakujem. Inak perfektna stranka, je super,ze takto radite

Renata

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Doporučujem  realizovať  krvný tehotenský  test  na 14. den  po vklade. Na  močový  test bolo ešte priskoro.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý večer,chcela som sa opýtať či by bolo možné si u Vás dať operatívne do poriadku pokles maternice,keďže v roku 2015 som bola u Vás na IVF a máme krásnu dcérku. Keďže po pôrode a ani po cvičení mi stále klesa celá maternica. Ďakujem za skorú odpoveď.

Mária

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň ,  operácie  tohto  druhu  na  našom pracopvisku  žiaľ  nerobíme.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň. Chcela by som Vás poprosiť o presné určenie tehotenstva. Som po ket (12.5.), ktoré som absolvovala vo vašom centre. Posledná menštruácia bola 27.4.. Zároveň by som sa chcela spýtať, ako často sa robí usg a či vaginálne. Za odpoveď Vám ďakujem.

Jana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , ste v 7. týždni tehotenstva /6+4/ Váš  termín pôrodu je 28.1.2018.

Ak  ste  už  mali potvrdenú akciu srdiečka plodu , najbližšie USG vyšetrenie  by  malo  byť  v 10. týždni a následne v 13. týždni.  Gratulujeme

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, chcem sa spýtať -som v 4.mes. tehot. a do tehot. knižky mi lekárka napísala OA: MTHFR heterozygot. Zistila som, že sú to výsledky z genet.testov, ktoré sme mali robené ešte pred otehot. Vo výsledkoch testov z genetiky je aj č. 1298 a/c. Mám sa obávať tejto diagnózy?... (viac)

Alena

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ ide o  výsledok z  genetického  vyšetrenia , doporučujem Vám absolvovať  ešte  hematologické  vyšetrenie so  stanovením hladiny homocysteínu. Pokiaľ  by bol zvýšený , bola  by  doporučená antitrombotická liečba -  napr. inj.Fraxiparin..

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den.Chcela by som sa opytat..Kvoli nizkej sliznici mam naplanovany KET presne na 29.den od zaciatku mojho cyklu.Moj cyklus ma bezne 25 dni.Uzivam estrimax a predpisane mam uz aj lieky na pripravu KET.Je to v poriadku? Moze sa KET uskutocnit aj takto neskoro?? Vlastne v case prichodu menstruacie? Aj ked som stimulovana estrogenom.Dakujem za odpoved

Monika Erdelyiova

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , kým užívate  Estrimax menštruácia nepríde. KET  sa môže  uskutočniť.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, Som 8tt, picham si fraxiparine 0,3 a rano som trosku krvacala, bola som u lekara, predpisal progesterone 200mg na noc ale vravel, ze vaginalne. Lenze v pribalovom letaku nic neni pisane, iba ze sa uziva po jedle. Som zmätena ako to uzivat.

Misel

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , uvedený preparát  je možné používať  aj  vaginálne.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, mam syna (26 mesiacov), ktory bol pocaty hned v prvom cykle snazenia sa bez lekarskej pomoci. Tehotenstvo bezproblemove skoncilo preeklampsiou v 35tt. Po porode som pred kazdou menstruaciou mala niekolkodnove spinenie, menstruacia v rozmedzi 30-32 dni. Pred 10 mesiacmi sme sa zacali snazit o druhe dietatko (mam onedlho 34r.). Bola som na vysetreni u gynekologa,... (viac)

Jarka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , osobne  si  myslím , že  absolvovanie  folikulometrie  je  vo  vašom prípade  zbytočné , keďže u Vás  k ovulácii dochádza  celkom pravidelne.  Špinenie  na 17-19  Dc  už  nemôže  byť  ovulačné , keďže tá  u  vás  prebieha  okolo 14 Dc !  Doporučujem Vám každý  mesiac  užívať  Duphaston  alebo  utrogestan  od 16. Dc  na 10  dní.  Snažiť  sa  musíte  v časte  prebiehajúcej  ovulácie  t.j. 12-14-16 DC /  spermie sa dokážu pohybovať cca 48 hodín../ Ak  pri  takomto postupe  nedôjde k otehotneniu  do 6  mesiacov , objednajte  sa  k nám na  vyšetrenie.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, som na konci 6 tt po IVF a mam bolesti zubov( zatial pomerne dobre znesitelne) Mam dva zuby, ktore by pravdepodobne bolo potrebne vytrhnut. Je mojou hlupostou ze som uvedene neriesila pred procesom IVF, avsak ani ma nenapadlo, ze by to mohlo byt problemom. Chcela by som sa opytat, ci je mozne trhat zub v tehotenstve. Pripadne ci je lepsie pockat do urciteho tt... (viac)

Sona

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň, doporučujem Vám  zubné  vyšetrenie. Zuby je možné  trhať  aj počas tehotenstva. Ak nie  ste alergická , je možné podať aj lokálnu anestézu.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň.Chcel by som sa opýtať.Sme po ET a priateľka začala na deviaty deň špiniť.Užíva dva krát denne progesteron.Čo to znamená.Je to začínajuca menštruácia?Alebo je to spôsobene uhniezďovaním embria.Za odpoveď ďakujem

Peter

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , doporučujem zvýšiť  dávku Progesteronu na 3x1. Do  stanovenia  tehotenského hormonu  na 12 -14  den po vklade   neviem posúdiť  či  došlo k otehotneniu.

MUDr. Starovecká Katarína

dobry den....ja by som sa chcela opytat kolko tabletiek mam uzivat progesterone ladeepharma 200mg ...2-2 tablety alebo 2-1...nemam zatial info o tomto lieku predtym som uzivala iny...nechcem aby som si davala viac alebo menej ako ste mi hovorili...dakujem mooc..pekny den

veronika briestenska

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý   deň , užívajte  liek  vaginálne 2x1.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry vecer chcem sa opytat bola som u vas na IUI 30.5.17.A po dvoch dnoch som dostala nadchu a kasel.Mozem si dat bezne lieky alebo mam ist ku doktorke mam pocit ze sa to zhorsuje.Dakujem Darina

Darina

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , môžete  používať  lieky  dostupné  v lekárňach - napr. Coldrex.., vit. C , zázvorový čaj.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý den chcem sa spýtať či je možne aby mi meškal menzes ked si pichám Diphereline 0,1mg??

Martina

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , menštruácia  Vám môže  meškať. Informujte o tom lekára ktorý  Vám  doporučil liečbu.

MUDr. Starovecká Katarína

dobry den. ak by sme sa rozhodli prist na vysetrenie plodnosti paru, je toto vysetrenie mozne vykonat kedykolvek alebo musi byt naplanocane na obdobie ovulacie? dakujem pekne.

veronika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , vyšetrenie  je  možné  realizovať  kedykoľvek , ideálne  však mimo menštruácie.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, rada by som sa informovala, čo všetko je potrebné k umelému oplodneniu, koľko platí pacientka a koľko uhrádza poisťovňa-(išlo by o normálne oplodnenie mimo maternice), nakoľko sa s manželom snažíme už 3-4 roky a stále nič. Moja liečba: r. 2008 – cysta na vaječníku... (viac)

Kristína

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , doporučujem absolvovať úvodnú  konzultáciu s prebratím  vašich doterajších výsledkov a  s  absolvovaním ultrazvukového  vyšetrenia. Nevyhnutnosťou je vyšetriť partnerovi   spermiogram v našom laboratoriu , ideálne  aj  s  testom integrity DNA.  Ak  vyšetrenie  dopadne  dobre , doporučujeme  realizovať  insemináciu. Pri zhoršených výsledkoch  je  doporučená liečba IVF. Všetky   potrebné informácie  k obom  možnostiam liečby  dostanete od  našich lekárov.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den. Chcela som sa opytat, či možem podstupit IUI (po stimulacii Clostr.) okolo 7-8.6. ked mi 30.5. robili rtg pluc (v ten den som bola 10 den cyklu. Ďakujem za odpoved

Katarina

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , absolvovanie IUI  v tomto cykle  nedoporučujem.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry sen,chcem sa spytat,dnes som bola na ket,vkladali mi 2 blastocysty.v pondelok rano mame cestovat autom spät do svajciarka.myslite ze to moze neako negativne ovplyvnit uhniezdenie ? Dakujem velmi pekne za odpoved

Renata

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , cestovať  po vklade môžete.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu. Dňa 23.05.2017 som bola na embryotransfery. Dňa 31.05.2017 som začala špiniť, mám bolesti v podbrušku a bolesti hlavy. Dnes 01.06.2017 sa mi zmenil výtok z hnedého na ružový a bolesti v podbrušku mám, ale slabšie. Užívam Progesterone 2x1... (viac)

Michaela Kokošová

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň , doporučujem  odber  krvi  na HCG .

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den prosim vas po iui je velkou nutnostou brat duphaston? Mala dom ho predpisany ale 4 den som ho uz vysadila lebo mi nero il dobre moze to mat vplyv na neuspesnost?dakujem

Tatiana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ ste  v minulosti  nepotratila , a nemáte  zistenú  hormonálnu poruchu   vaječníkov, je možné  ho  vysadiť. Pacientkam ho doporučujeme skôr preventívne.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, som v 7tt po ET, vyšiel na prvý krát.Zo začiatku som mala mierny OHSS. Dodnes mi zostali zväčšené ovaria po stimulácii, na jednom sú prítomné početné cysticke CL.(veľké aj 5-6 cm).Beriem Fraxiparin 0,3 a progesteron.Chcem sa opýtať, či je to normálny... (viac)

Mária

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , vaječníky  by  sa  mali  zmenšiť po 12. týždni tehotenstva. Vzhľadom na ich veľkosť  je nutné dodržiavať kľudový  režim  aby  nedošlo  napr. k otočeniu vaječníka. Ďalej je  dôležitý  zvýšený príjem  tekutín a bielkovinovej stravy.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den chcela by som pocut vas nazor.Podstupila som ivf ale den pred opu mal priatel vaznu nehodu. Davala som mrazit vajicka a stale rozmyslam ci som spravila dobre.Rozmyslala som nad variantou ci sme nemali ist radsej znovu do dalsieho ivf ci to neni velky risk. V centre mi povedali ze sa to robi bezne ale aj tak mi to stale vrta hlavou. Dakujem

Alexandra

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ  ste  mali  peknú  stimuláciu a získalo  sa  dostatok vajíčok bola by bývala  škoda  ich  nemraziť.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, chcel by som sa opytat, kolko stoji test muzskej plodnosti a ci nieco preplaca poistovna. Dakujem.

Holobrady Lubor

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , vyšetrenie  spermiogramu stojí 17  Euro.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň. Chcem sa opýtať,či je bezpečné cestovanie lietadlom v 9 tt. Manžel je v zahraničí a chcela by som ísť za ním. Aké riziká hrozia?vopred dakujem za odpoveď

Veronika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ vaše tehotenstvo prebieha  bez komplikácií  a  ultrazvukový  nález  je  v poriadku , cestovať môžete.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň,chcem sa opýtať či pri užívaní liekov na IVF pri neskorom zistení gravidity môžu ublížiť tieto lieky plodu.Ďakujem

Stanka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , lieky používané  v prípravnej fáze IVf  nemajú  negatívny vplyv  na tehotenstvo.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, absolvovala som KET 1.5., bolo mi vlozene 1 embryo po PK. Podla poslednej MS som v 6+1, dnes na UTZ mal plodik len 2,9 mm, co podla Dr zodpoveda 5+6. AS pritomna bola. Hovoril, ze ten posun je ok -chyba v merani, co sa na zaciatku stava - neda sa udajne zmerat presne. Aka je Vasa skusenost? Som totiz dost oplasena, mam za sebou par MA...a radsej by som... (viac)

Maja

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň   uvedené  meranie  je  úplne  v poriadku.  Veľkosť  takto  malého  embrya nie  je možné  presne zmerať , podstatná  je  akcia srdiečka. Doporučujem  nestresovať  sa ,ale  tešiť  sa :)  Držíme palce.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, užívala som Duphaston 2*1 tbl od 16-ho dňa cyklu. Doteraz mi ms prišla vždy na 29-ty deň. Dnes som 32.deň a ms stále nikde, nemám ani žiadne príznaky, že by mala prísť. 27.03.2017 som absolvovala IUI, zákrok sa podaril, ale plodík sa prestal vyvíjať, tak mi kázali vysadiť... (viac)

Alexandra

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ  je  tehotenský  test  negatívny , doporučujem  absolvovať  ultrazvukové  vyšetrenie  na  zistenie  hrúbky - výšky   endometria. Pri nízkej  sliznici Vám  ani po Duphastone  menzes  nepríde. Lekár Vám  v tom  prípade  doporučí  iný postup.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň. Chcela by som sa poradiť.Sme po úspešnom ivf vo vašom centre, podľa dnešného sona mi lekár napísal 10+2tt, dúfam, že všetko pojde aj naďalej dobre. Ale my sme boli na odbere 27.3. a na ET 1.4. a ked to rátam od vtedy to ešte 10tyždňov nie je.Progesteron si mam davat do... (viac)

Alexandra Marko

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň , tehotenstvo  sa počíta  od poslednej  menštruácie .T.j. v deň odberu  vajíčok  ste  "akoby v 2. týždni tehotenstva". Prepočítala  som  vaše dátumy a naozaj  sa  nachádzate  v 11. týždni  tehotenstva.  Doporučujem pokračovať  v aplikácii Progesteronu  ešte cca 14 dní.  držíme  palce.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobri den pán doktor podstupilsom zakrok tese naslimi spermie take boli. Spermie ojedinele pritomne pritom nizkej kvaliti visoka morfologicka patologia.malisme icsi parterka otehotnela ale bohužial v siestom tiždni potratila a už minulisa nam embria . teraz beriem vitamin kotvičnik zemni c lebo bisom chcel podstupit este raz mesa tese moja otazje podla vasz... (viac)

Marian

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň prajem, pri operácii TESE sa získavajú spermie priamo zo semenníka, pri MESA z nadsemenníka. Najvhodnejšou cestou je pohovor u nás, kde si preberieme možnosti opakovania cyklu IVF a možného opakovania TESE . Nech sa páči objednajte sa na recepcii.

MUDr Krajkovič Peter

Dobry den uzivam Estrimax 3x 1 Tab , prvy den po Ket transfere a omylom som vzala dalsi po 3 hodinach. Mam dalsi vziat po 8 hodinach alebo po 16 hod? Dakujem za skoru odpoved a pomoc. Okrem toho beriem 3x 2 tab ultrogestan a 2x prednison a 2x anopyrin.

Alena

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň ,pokiaľ  ste  užili  jeden  Estrimax  navyše , nič  sa  nedeje. Pokračujte  v užívaní   všetkých liekov.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, chcela by som sa infomovať, či u vás vykonávate aj konizáciu krčka maternice pri indikácii vzhľadom na zlé cytologické výsledky. Ďakujem

Barča

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pred operáciou  je  nutné  sa  objednať  na konzultáciu s lekárom  ktorý  rozhodne , či  je možné  zákrok  vykonať v našom  centre.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, v com moze byt problem, vlozili mi vyhatchovanu blastocystu, hcg stupalo, vsetko bolo idealne. 3 tyzdne od vkladu a potvrdeneho tehotenstva, som zacala krvacat. nemala som ziadne krce ani bolesti, nevedela som o krvacani. o 3 dni neskor, bol zarodok prec a na UTZ nebolo nic vidiet. embryo bolo po PK, geneticky vysetrene,bolo najvyssej kvality. v com je problem?... (viac)

veronika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , príčin  neúspechu  môže  byť  viacero. Zo základných  vyšetrení  doporučujem vyšetrenie   štítnej žľazy. Ďalej  by  bolo  vhodné  vyšetrenie hematologické  na  vylúčenie  trombofilných stavov  a  imunologické .Do úvahy tiež prichádza  hysteroskopia - optické vyšetrenie maternice.  Vyšetrenia  by  Vám  mal indikovať  lekár  ktorý Vás lieči.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať. Máme u Vás zasebou s manželom 2 neúspešné IUI a plánujeme možno ešte tretiu o dva týždne. Manžel však dostal teraz 3-dňové antibiotika (SUMAMED) tak sa chcem informovať ako dlho musíme počkať pokiaľ by sme chceli skúsiť 3 IUI.... (viac)

Lenka Krejčová

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý   deň , IUI  nedoporučujem realizovať  bezprostredne po užívaní ATB liečby. Na  konzultáciu  sa môžete objednať  kedykoľvek , dohodneme  si ako budeme postupovať v prípade neúspešnej IUI.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den mám dotaz 19.5. mi bol zavedení két a zaujímalo by ma ako sa počítá termin.porodu aj v ktorom som tyzdni.Pocita sa to od poslednej ms.?Zavadeli mi 2 blastocysty.

amalia

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň ,  na 14.  deň po KET  je  nutné  realizovať odber  krvi  na HCG. Ak  bude  výsl. pozitívny  je potvrdené otehotnenie. Vtedy  sa  budete  nachádzať  v 5. týždni tehotenstva.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý večer,prosím Vás o radu,21.4.som bola na sterilizacii,20.4.som dostala menstruaciu,počas tej sterilizacie mi vyberali aj mirenu ktorú som mala zavedenu asi pol roka.Teraz neviem kedy sa mi dostaví menstruacia,zajtra to bude päť týždňov od poslednej menstruacie,poraďte mi prosím či je to v poriadku a... (viac)

Mária Frišova

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , navrhla  by som Vám  ultrazvukové  vyšetrenie  malej panvy. Pri  vyššej  sliznici  je vhodné  podať  Agolutin  na  vyvolanie  menzes. Sterilizácia   by  nemala  ovplyvniť  menštruačný  cyklus.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den p.doktor. pripravujem sa na KET a beriem estrofem od 2 ho dna menstruacie kvoli nizkej sliznici. Dnes som bola na kontrole sliznice a mala vysku 9.2 mm 12 ty den od zaciatku menstruacie. Moj gynekolog mi vsak povedal ze tam vidi aj prasknuty dominantny folikul. Bude to problem pri transfere KET? Dakujem

Klaudia

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň ,  KET plánujeme  do obdobia tzv. progesteronového okna. Od prebehnutej ovulácie  nasadzujeme  na 5 dní  progesteron. Neskoršie  nasadenie progesteronu môže znížiť úspešnosť vkladu.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den! Po uspesnom IVF so vasom centre sa tesim z 10 tyzdna tehohotenstva :) Mam predpisany progesteron, ktory mam uzivat do 12tyzdna. Moja otazka znie- Mam neznesitelne bolesti hlavy a to kazdy den. Citala som si vedlajsie ucinky lieku, kde bolest hlavy je jednym z neziaducich priznakov. Chcem sa spytat, ci mozem progesteron vysadit, alebo ako mam zmiernit tie... (viac)

Alena

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , vysadenie Progesterónu  by mohlo  byť pred 12. týždňom  rizikové. Doporučujem  ostať pri užívaní  ešte aspoň  týždeň.  Na  zmiernenie bolestí hlavy  doporučujem  vyskúšať  Megnézium lacticum 500mg tbl. Pri pretrvávaní  bolesti  doporučujem konzultovať  neurológa.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den.Chcem sa opytat na vplyv kupania, saunovania a plavania v teplej vode na kvalitu spermii.Moja dalsia otakze je vplyv psychiky na otehotnwnie u zeny-je to naozaj tak, ze ked vsetko v tele funguje ako ma a nedari sa, moze za to psychika?Dakujem

Monika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň ,  časté  saunovanie môže  znížiť pohyblivosť  spermií.  Pokiaľ  sa  nedarí  oitehotnieť viac ako rok  je  vhodné sa objednať  na konzultáciu s  vyšetrením v našom centre. Príliš  veľká túžba po  tehotenstve môže  v niektorých prípadoch pôsobiť  negatívne  na otehotnenie.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, rada by som pocula vas nazor na moj stav. Mam 31 rokov, 2 det/sekcie. V 11/2016 mi bol chirurgicky odstraneny pravy vajecnik v dosledku cyst/2 folikularne. Pred tyzdnom som dostala bolesti laveho vajecnika, pricinou ktorych je nova cysta krvava cca 4 cm. Moj doktor ma podozrenie na endometrioznu cystu alebo cystu zlteho telieska. CA 125 mam mierne zvysene na... (viac)

Petra

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , osobne  by  som operáciu ešte odložila.  Mierne  zvýšená  hodnota  Ca 125  nie  je dôvodom  na operáciu. Vhodná  je  UZ kontrola  vaječníka  cca  za 2  mesiace . Pokiaľ  sa  jedná  o  krvavú  cystu , je možné , že  sa  vstrebe.  Následne  by  som  ako prevenciu tvorby takýchto cýst  nasadila  nízkodávkovú  antikoncepciu. / za predpokladu , že  sa  nesnažíte otehotnieť./

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň.Chcem sa opýtať.Mala som plánovanú IUI.Užívala som lieky clostilbegyt 1x1 a aj napriek tomu mi vajíčka nedozreli.mali len 13 a 17mm ,potom praskli.Prečo sa to stalo aj napriek nasadením liekom?Ďakujem za odpoveď.

Veronika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , doporučujem  zvýšiť dávku  Clostilbegytu  na 2x1. Folikulometriu  realizovať  prvý  krát  na 11. Dc a  ďalej podľa  nálezu  na  vaječníkoch.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň Môžu sa brať vitamíny Pregnafolin 800 s jodom spolu s duphaston tabl. a magnézium? Ďakujem

ján

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , uvedený  preparát môžete  užívať   spolu  s Duphastonom  a magnéziom.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, chcela by som sa opytat na Váš názor ohľadom brania vitaminov pre tehotne. V mojom okoli takmer vsetky mamicky beru/brali tehotenske vitaminy pocas ich tehotenstva, ale mne osobne to pride zbytocne pokial sa clovek stravuje zdravsie, myslim, ze telo by vitaminov malo mat dost a potom sa mamickam rodia dost velke deti, co podla mna... (viac)

Emillly

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , osobne  doporučujem pravidelné užívanie  kyseliny listovej  hlavne  do 13. týždňa  tehotenstva.  Následne  v treťom trimestri  je  dobré  využívať jedno  balenie  voľnopredajných  vitamínových  doplnkov pre  tehotné.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, 13DC som bola na folikulometrii a gynekologicka videla len tekutinu vedla uteru vlavo do vysky 15mm. Vyhodnotila, ze som pravdepodobne po ovulacii. Je mozne aj ine ako ovulacia zeby tam bola ta tekutina? Dnes som 33DC, MS mi meska 3ti den a akosi stale nechodi, Testy mam negativne

Nika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , doporučujem  realizovať močový tehotenský  test  ešte  o 3  dni, ak  bude  negatívny  išlo pravdepodobne o anovulačný  cyklus  a preto  menštruácia  mešká.  Gynekológ  Vám  doporučí apikáciu Agolutinu  na  vyvolanie  menzes. /Volná  tekutina  ktorá  bola  viditelná  na  ultrazvuku   na 13  Dc  mohla mať  pôvod   napr. v prasknutej  folikulárnej  cyste , alebo  po  ovulácii z predchádzajúceho  cyklu..

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, som na začiatku 2.trimestra tehot. a začala som mať problém s bolesťou krížov, resp. oblasť pod krížami. Viackrát ma tam pri určitom pohybe pichlo a teraz mám problém pri chôdzi. Bolesť ide z jedného miesta pri pohybe nohou. Môžete mi prosím poradiť, čo s tým? Je... (viac)

Alena

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , podľa  vašich príznakov  sa pravdepodobne jedná  o bolesť z chrbtice. V tehotenstve sú podobné problémy časté. Doporučujem  Vám  kľudový  režim  a  spomínané  teplo.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, dneska som zacala s uzivanim Menopuru. 1.5 davky. Jednu vodicku som zmiesala s praskom. Polovicu som odlozila a druhu polovicu som dala do druheho prasku a pichla. Chcem sa spytat na dalsi den. Mam zriedit novu vodicku s praskom plus tu druhu polovicku z predchadzajuceho dna (nevadi ze bude viac vodicky ako den predtym) alebo mam vytiahnut iba tu polovicku z... (viac)

Romana Zliechovcova

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý deň, oba spôsoby sú správne, pretože množstvo vodičky nie je dôležité. Ja osobne odporúčam novú vodičku zriediť s jedným práškom a dotiahnuť polovičkou s predchádzajúceho dňa, pretože sa Vám, predpokladám, bude pri riedení manipulovať ľahšie s väčším množstvom roztoku.

Mgr. Janáková Jana

Dobrý deň, robíte vo vašom Sanatóriu aj genetické testy? V nasom okoli odkial sme nemá genetická ambulancia veľmi dobré meno. Partner mal prvý spermiogram, kde výsledkom bola azoospermia, teraz absolvoval ďalší, kde sa našlo pár živých spermii. Ďakujem za... (viac)

Martina

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , v našom  centre  robíme  aj  genetické  vyšetrene  s vyšetrením karyotypu. Pred  takýmto  vyšetrením  je potrebné  sa  objednať  na konzultáciu  k  lekárovi a  priniesť  si výsledky  doterajších spermiogramov. Na konzultácii  Vám zároveň  navrhneme  možnosti liečby  neplodnosti.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den. Chcem poprosit o radu. 12.5.som bola u vas na vkladani embrya. Cez vikend som dostala dost silnu nadchu a dost ma bolela hlava. 16.5. som zacala pocitovat priznaky ako pred menzesom a na druhy den som mala najskor hnedy vytok a podvecer bol ruzovy. Stale mam slabe bolesti v podbrusku. Vkladam si 2x denne progesteron 200mg a vecer si picham fraxiparin. Co moze... (viac)

Jarka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokračujte   v uvedenej liečbe. Pokiaľ  by  ste  spozorovali  špinenie  je vhodné  pridať dávku Progesteronu  aj  cez obed. Držím palce

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň Chcela by som sa opytat moj doktor mi skusal robit hysteroskopiu 2krat a neuspesne mam.ist treti raz ked budem mat menstruaciu v den ked bude najsilnejsia mozte mi prosim poradit ci je to normalne a ci by som nemala zmenit lekara?Vopred Ďakujem za vasu odpoved.

Katarina Kokyova

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , hysteroskopia  je   optické prezretie  vnútra  maternice zväčša  v celkovej  narkóze. Môže  sa  robiť z viacerých príčin - napríklad pri podozrení  na  abnormality  vnútra  maternice ako sú  polyp,  myom, prepážka.. Vyšetrenie  sa nedoporučuje  robiť  cez  menštruáciu , nakoľko jednak  hrozí  infekcia a pri krvácaní je zhoršená optická kontrola maternice.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den prosim Vas chcem podstupit ivf s darov.vajickami bola mi zistena stredne tazka alergia na sperma a alergia trofoblastu lahsi stupen je mozne podstupit ivf bez liecby aka je uspesnost? Co odporucate? Dakujem

Miranda

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň ,  doporučujem konzultovať  reprodukčného imunológa pred liečbou IVF. Osobne  by  som  doporučila  po  vklade  embrya kortikoidy / Prednison  cca  do 14. týždňa  gravidity /.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň. Aký je váš názor na používanie laku na vlasy v tehotenstve? Jedná sa o denné používanie - jedenkrát za deň. Ďakujem a prajem pekný deň.

ingrid

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , nemám  znalosť o tom , že  by boli  robené konkrétne štúdie  na zisťovanie  účinku laku  na vlasy pre  vyvíjajúce  sa  tehotenstvo. Primerané používanie  by  nemalo  byť  problémom.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, 28.4. sme boli na KET, dnes 16.5. je hodnota HCG 190. Je to v poriadku, príp.aká by mala byť hodnota? Ďakujem JR

JojaR

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , hodnota  HCG  je nižšia. Doporučujem ju o pár  dní  zopakovať +  realizovať  ultrazvukové  vyšetrenie.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý den, plánujeme u Vas IVF kvôli zlému spermiogramu,morfológia 0,5%, patologické hlavičky 100%. Tiez uz Missed abortion pri prirodzenom počatí. Zvazujeme PGS pri IVF. Chcem sa spytat, či sa môže začať stimulácia aj pred tým ako prídu výsledky z genetiky alebo nie? A tiez,či sa PGS... (viac)

Veronika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň ,  pri plánovaní  PGD  je  nutné poznať  vaše   výsledky  genetiky-  najneskôr do dňa odberu vajíčok.  Pokiaľ  máte  v anamnéze  zamĺknutý  potrat  má  pre Vám   PGD určite  význam.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý den, plánujem IVF a chcem sa spytat,či je IVF odporúčané aj v prípade,ze mam cysty v prsníkoch na,ktoré som sledovaná ,uz mi boli aj vyberané v minulosti.Ci mi to nemôže výrazne zhoršiť stav počas stimulácie hormónmi. A tiez sa chcem opýtať ,či mi viete dat... (viac)

Veronika

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , stimulácia  by  nemala ovplyvniť  spomínané  cysty  v prsníkoch.  Pred  začatím IVF  je  vhodné  však  realizovať  kontrolné  vyšetrenie  prsníkov  na posúdenie , či  je nález bez  zmeny. Doporučenie  na vystavenie PN   Vám dajú naše koordinátorky IVF. 

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň Môže sa vynechať nárazovo duphaston má to nejaké následky na plod v 7 tt ? Nakoľko sa manželka po duphastone necíti dobre bere ich 7 den 2x1 tabl. A taktiež je 5 rok po konizácii krčka. Dakujem

ján

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , ak bol Duphaston ordinovaný  len preventívne ,  vysadenie  by  nemalo tehotenstvo ovplyvniť. Pokiaľ  ho  gynekológ ordinoval kôli napr.  cyste  na vaječníku alebo krvácaniu , konzultujte  jeho  vysadenie  s ním.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, som uz 10-ty tyzden po porode. Vcera som navstivila gynekologa, prezrel ma vnutornym ultrazvukom a vsetko bolo v poriadku. Cytologia mi nebola robena. Takisto mi gynekolog povedal, ze nevidi ziadny dozrety folikul, takze menstruaciu najblizsi mesiac urcite nedostanem. Zatial kojim, ale nie plne, dokrmujem. Dnes rano som vsak zacala spinit jasnou cervenou krvou,... (viac)

Zuzana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , 10 týždňov po pôrode  je  normálne  , že môžete  začať  krvácať , hlavne  ak už dieťatko dokrmujete. Ak krvácanie  odoznie  za pár dní , nemusíte  sa obávať. Nasledujúce menštruácie môžu  byť  ešte  vzhľadom  na dojčenie  nepravidelné. 

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, absolvovala som KET 1.5. a dnes som bola na prvom odbere krvi ( 12 DPT) . Hodnotu HCG mam 541, bolo mi vlozene 1 embryjko po PK. Nie je to malo ?...sa trosku obavam. Vdaka za Vas cas a odpoved. Maja

Maja

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , vaša  hodnota  je úplne  v poriadku. Držím palce.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, v 6/2015 som mi pri kontrole zistili missed abort, musela som ísť na kyret. Následne mi boli urobené hematologické a genetické testy. Genetika bola v poriadku. Hematológia tiež, až keď som išla do Martina na podrobnejšie vyšetrenie, potvrdili mi syndróm lepivých... (viac)

Katka

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , najčastejšia príčina  zamĺknutých potratov  je  genetická  chyba  embrya. Je potrebné  si uvedomiť , že  aj  geneticky  zdravý pár môže  počať  geneticky   choré  embryo. Vývoj  takéhoto  embrya väčšinou skončí  zamĺknutým potratom. Doporučujem Vám   objednať  sa  na  vyšetrenie do nášho zariadenia , kde  Vám poskytneme bližšie informácie  a  doplníme prípadne  ďalšie vyšetrenia.

MUDr. Starovecká Katarína

Dobrý deň, kvôli syndrómu PCO som vo Vašom centre úspešne absolvovala IVF, som 5 týždňov po pôrode a už som dostala menštruáciu, napriek tomu, že dojčím. Je to normálne, alebo mám navštíviť lekára? Kedy je ideálne absolvovať ďalší ET... (viac)

Petra

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ plne dojčíte  a  pred otehotnením  ste  mali  nepravidelnú  menštruáciu  vzhľadom na PCo  bolo  by  vhodné  realizovať Uz  vyšetrenie. Podľa  neho Vám  lekár povie či  sa  jednalo o menštruáciu  alebo  o krvácanie  z inej príčiny / napr. zvyšky  placenty../

MUDr. Starovecká Katarína

Dobry den, absolvovala som kontrolu u gynekologa po porode po ukonceni sestonedelia, t.j. 10 tyzdnov po porode. Gynekolog ma prezrel len ultrazvukom zvnutra. Cytologia mi urobena nebola. Ale kultivacia v 34. tyzdni tehotenstva bola v poriadku. Zatial dojcim, ale aj prikrmujem. Moze sposobit dojcenie skresleny vysledok cytologie? Kedy by potom bolo spravne cytologiu... (viac)

Zuzana

» ZOBRAZIŤ ODPOVEĎ

Dobrý  deň , pokiaľ bol Váš onkocytologický výsledok pred otehotnením  v poriadku , nemusíte  mať obavy. Najbližšiu  cytológiu  sa zväčša doporučuje  odoébrať  po prvej  menštruácii po pôrode. Nízka hodnota  estrogénov počas  dojčenia  by  mohla  totiž skresliť Váš výsledok.

MUDr. Starovecká Katarína
Meno *:
E-mail *:
Napíšte číslicami "dvadsaťdva" *:
Vaša otázka *:
* položky nutné k odoslaniu.
Odoslať!
Fotogalérie
Fotogaléria
Fotogaléria Sanatória Helios
prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl
Odborný garant
MUDr. Peter Krajkovič
MUDr. Peter Krajkovič
Vedúci lekár
Mgr. Jana Mikulová
Mgr. Jana Mikulová
Vedúca koordinátorka
MUDr. Martina Cuľbová, PhD.
MUDr. Martina Cuľbová, PhD.
Gynekológ
MUDr. Katarína Starovecká
MUDr. Katarína Starovecká
Gynekológ
Mgr. Tatiana Košarišťanová
Mgr. Tatiana Košarišťanová
Vedúca embryologického laboratória
MUDr. Benedikta Svitačová
MUDr. Benedikta Svitačová
Anesteziológ
Iveta Jamrišková
Iveta Jamrišková
Vedúca sestra
Technické problémy

Aktuality

2017-06-02

Technické problémy

Z technických príčin dňa 1.6.2017 (od 7:00) do 2.6. 2017 (do 9:00) nefungovala naša e-mailová adresa info@sanatoriumhelios.sk.

Viac

Prečo Sanatorium Helios

 
1

Skúsenosti


2

Spolupráca


3

Bezplatné konzultácie


4

Hľadáme riešenie


5

Kvalita


6

7 dní v týždni


7

Výber metódy


8

Predĺžená kultivácia


9

Transfer jedného embrya


10

Objednanie


11

Technológie


12

Metóda mrazenia


13

Prví na Slovensku


14

Program darcovstva gamét


15

Kvalitná starostlivosť
